26790035535 860627f010 Z
  • El dijous es lliurarà a la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat (CEAR) les 900 caixes en les quals s’emmagatzemen tots els productes rebuts
  • Durant tot el mes d’abril els socialistes valencians han rebut a la seua seu material de primera necessitat per als afectats per la guerra de Síria

Més de 10 tones de material solidari en un mes. La resposta dels valencians a la campanya solidària del PSPV-PSOE, en col·laboració amb la Comissió Espanyola d’Ajuda la Refugiat (CEAR), ha sigut un èxit. Durant el mes d’abril les nostres seus de tota la Comunitat Valenciana han tingut un degoteig constant de ciutadans anònims que han volgut mostrar la solidaritat del poble valencià amb la situació que passen les persones que han hagut de deixar les seves cases per la guerra de Síria.

Les xifres revelen la preocupació que existeix entre la societat valenciana per la dramàtica realitat que sofreixen les famílies afectades pel conflicte armat a Síria. A principis del mes d’abril va començar la campanya dels socialistes valencians en la qual es demanava aliments, productes de primera necessitat i articles infantils per als refugiats i ara s’han comptabilitzat més de 900 caixes de material, entre les quals hi ha bolquers, productes d’higiene, de neteja i 100 carrets de bebè.

El termini de lliurament de material ha acabat hui i al llarg d’aquesta setmana una cadena humana de càrrecs del partit i Joves Socialistes aniran emmagatzemant i traslladant a la seu de Blanquerias tot el recopilat. Així, dijous que ve, 5 de maig, s’ha convocat un acte per donar al CEAR tot el material recollit i agrair el gran suport que ha donat la societat valenciana a la campanya. Un recolzament que ha evidenciat que els ciutadans de la Comunitat Valenciana fa mesos que reclamen i estan preparats per ajudar i rebre als refugiats, malgrat que el Govern de Mariano Rajoy ha impedit que s’engegui ‘El Vaixell de l’Esperança’ reivindicat pel Consell de Ximo Puig.

A través de cadascuna de les donacions els valencians han mostrat la seva repulsa a la decisió de la Unió Europea de tancar les portes i expulsar a tots els refugiats de Turquia. A més, la campanya del PSPV-PSOE ha permès canalitzar la solidaritat de la societat valenciana, que s’ha bolcat davant la crida d’ajuda als més necessitats amb tones de productes no peribles que van des de bolquers, bressols, roba, joguines, material d’higiene, productes de primers auxilis o mantes.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE