Perquè el desenvolupament sostenible siga una realitat a la Comunitat Valenciana es necessiten aliances, tal i com contempla l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible núm. 17, entre les administracions públiques, el sector privat i la societat civil.

Volem un govern que defense els interessos dels valencians i les valencianes dins i fora del nostre territori. Mai més volem que se’ns tracte com a ciutadans i ciutadanes de segona, ni des de Madrid, ni des de Brussel·les. La Comunitat Valenciana ha de ser el centre de l’acció política.

189. Negociació urgent per a l’aprovació d’un nou sistema de finançament de les autonomies mitjançant una comissió interparlamentària.

190. Reestructuració el deute per mitjà d’una combinació de reducció del deute, dèficit a càrrec del deute històric, reducció i ajornament del deute amb el Govern mitjançant una comissió bilateral.

191.Elaboració d’una nova llei d’hisenda pública valenciana que unifique totes les modificacions normatives introduïdes al llarg dels anys i que també incorpore mecanismes que milloren l’eficiència administrativa, la qualitat dels serveis públics i l’acció del Govern.

192.Elaboració d’una nova llei de taxes i una nova llei del joc.

193.Nova política fiscal. Campanya d’inspecció de liquidacions dels impostos gestionats per l’administració autonòmica en el marc de la lluita contra el frau fiscal, així com establiment d’un sistema de col·laboració i coordinació amb l’AEAT per a incrementar la detecció de conductes d’evasió fiscal.

194. Reestructuració i reforç de l’Institut Valencià de Finances.

195. Desenvolupar per part de l’IVF d’accions que permeten a tots els municipis valencians l’accés a serveis financers.

196. Desenvolupament de l’administració electrònica i implantació de la firma electrònica en la Generalitat.

197. Creació d’una comissió d’optimització dels fons i programes europeus per a aconseguir que siguen un instrument de vertebració d’una especialització intel·ligent de la Comunitat Valenciana i que contribuïsquen a pal·liar el dèficit públic.

198.Creació d’una unitat per a l’optimització de la captació i gestió de fons i programes europeus.

199. Impuls, regulació i dotació del Fons Autonòmic de Cooperació Municipal.

200. Reforma legislativa del sistema fiscal. Rebaixar la pressió fiscal de les famílies de la Comunitat Valenciana mitjançant un sistema més progressiu i just que faça recaure la càrrega sobre els que més tenen.

201. Reforç jurídic i orgànic de l’Institut Valencià d’Administració Tributària.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE