Tasa Tamer Ábalos Y Soler

El candidat socialista recorda que les irregularitats per les quals s’acusa a Clavell van ocórrer quan exercia d’alcalde en funcions en la Vall d’Uixò, per la qual cosa es pregunta, “si la seua inclusió en les llistes no és per a protegir-ho en pagament per acatar ordres de la llavors alcaldessa, Isabel Bonig”.

València, 27/11/2015. – El candidat socialista al Congrés dels Diputats per la província de València, José Luís Ábalos, ha instat al president del Govern, Mariano Rajoy a “que aprofite la seua visita a València de matí per a explicar a tots els valencians i valencianes per què un imputat per presumpta prevaricació com és, Oscar Clavel, va en les llistes al Congrés per la província de Castelló”.

En aquesta línia el candidat socialista s’ha preguntat “on queden les paraules tan repetides pels membres del PP, entre ells el de la seua secretària general, Isabel Bonig, que no hauria imputats en les seues llistes”.

Ábalos ha recordat que el candidat número dos per la llista de Castelló estava imputat pels presumptes delictes de prevaricació, malversació i frau il·legal en aprovar el pagament d’una desena de factures de més de 700.000 euros a l’empresa adjudicatària del servei de neteja i recollida de residus Secopsa malgrat tenir informes contraris per part dels tècnics municipals. Segons ha explicat Ábalos es tracta d’una situació que els socialistes ja van denunciar en 2010.

Per tot açò, el candidat socialista ha reclamat a la secretària general del PP, Isabel Bonig, que explique totes aquestes “irregularitats”, ja que, segons ha assenyalat, “tot açò va ocórrer mentre Clavell exercia d’alcalde en funcions, substituint a la que en aquells dies era l’alcaldessa de la Vall d’Uixò, Isabel Bonig”.

Per a Ábalos es tracta d’una situació que ha qualificat de “rocambolesca” i sobre la qual s’ha preguntat “si veritablement el PP no sabia amb anterioritat el que anava a succeir i per açò ho han inclòs en les llistes”. D’aquesta forma, ha explicat Ábalos “estarien protegint-ho com recompensa per acatar les ordres de qui llavors era l’alcaldessa de la Vall d’Uixò i ara és la secretària general del PPCV”.

“El PPCV amb Isabel Bonig al capdavant segueix sent el mateix que amb Fabra i Camps, novament busquen protegir i defensar als seus”, ha denunciat Ábalos, després de lamentar que “novament els valencians i valencianes veurem com la imatge de la nostra Comunitat es veu danyada per les ambicions i interessos d’un partit que mai ha complit amb la seua paraula i que tampoc ho va fer ara”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE