Foto Alfred Boix

El vicesecretari d’Organització del PSPV recorda l’esforç dels socialistes valencians per a aconseguir el govern en la majoria d’institucions valencianes, lamenta que es recórrega a la “simpleza de l’insult” i fa una crida para “entre tots contribuir de manera enèrgica a desplaçar a la dreta”

El vicesecretari d’Organització del PSPV-PSOE, Alfred Boix, ha fet hui una crida pel respecte a totes les sensibilitats i opinions que es generen en el partit. “Un partit que des dels seus inicis sempre s’ha caracteritzat per respectar i escoltar totes les veus perquè la diversitat sempre ens ha enfortit”, ha assenyalat Boix. No obstant açò, ha recordat que “la llibertat d’expressió té uns límits que estan en el respecte a tots els companys”.

Alfred Boix ha lamentat i condemnat els greus insults i desqualificacions que durant estes dies alguns companys han abocat sobre altres militants. “L’insult i la desqualificació no es pot tolerar, tant si es dirigeix a un secretari general com si es fa a un militant anònim” ha indicat. “El respecte a la diferència d’opinions i el dret a manifestar-se dels companys no vaig poder sobrepassar els límits i caure en l’insult”, ha denunciat Boix al mateix temps que ha recordat que “en l’essència dels socialistes està el respecte perquè és part del nostre valor i del valor democràtic del nostre partit”. De la mateixa manera el dirigent socialista ha lamentat que els qui van mobilitzar aquesta concentració “no van saber moderar els comentaris que han sobrepassat els límits del respecte”.
El vicesecretari d’Organització ha recordat que “als socialistes valencians ens ha costat molt esforç i treball aconseguir governar en la gran majoria de les institucions de la Comunitat Valenciana després de 20 anys de corrupción i balafiament del Partit Popular”. Per tant, ha afegit, “crec que les opinions que estan tenint diversos dirigents de la nostra Comunitat, com el president de la Generalitat i diversos alcaldes de la Comunitat Valenciana, no es poden traduir des de la simpleza que alguns companys, producte d’alguna circumstància concreta, vulguen insultar-nos”.
Boix ha fet una crida a “enfortir els valors de respecte entre els companys socialistes, uns principis perquè tots junts contribuïm d’una manera enèrgica a desplaçar a la dreta d’aquesta Comunitat i també d’Espanya”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE