Boix Canutazo

El vicesecretari d’Organització del PSPV-PSOE insta al PPCV al fet que es llija l’Estatut d’Autonomia que contempla la creació d’una Agència Tributària pròpia i deixe així d’utilitzar aquests arguments “erronis” per a dividir a la societat valenciana

València, 30/09/2015.- El vicesecretari d’Organització del PSPV ha recordat al PPCV i a la seua presidenta, Isabel Bonig, que la situació d’infrafinançament i de desigualtat dels valencians i valencianes és “el principal cavall de batalla d’aquest nou govern i del president Ximo Puig, que lluny de plegar-se als interessos de ningú, com ha fet el PP durant aquests anys, no escatimarà esforços per a aconseguir el que és just per a la Comunitat”.

Així s’ha manifestat el també diputat socialista davant les declaracions de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, a qui ha recriminat que “és evident que el PP no ha après la lliçó i segueix sense escoltar ni prioritzar les necessitats dels valencians i valencianes”, ha denunciat Boix, al mateix temps que li ha acusat “de dividir a la societat valenciana alçant de nou banderes que fa molt temps que s’han superat”. Per tot açò, el dirigent socialista ha instat a Bonig i al PPCV a hissar junts la bandera de la igualtat econòmica i financera que és “l’única que ens podrà ajudar a eixir de la situació de marginació i desigualtat en la qual ens trobem”.

Respecte a les declaracions de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, sobre la creació d’una agència tributària pròpia, el diputat socialista ha assenyalat que “si al PP de veritat li preocupen els senyals d’identitat deuria començar per llegir-se l’Estatut d’Autonomia on està contemplada la posada d’aquest organisme propi per a la lluita contra el frau fiscal, tal com reclama el president, Ximo Puig”.

Així mateix el diputat socialista ha acusat al PPCV de seguir amb la seua estratègia de “crispació demostrant a tota la ciutadania una enorme irresponsabilitat en dedicar-se des del minut zero atacar al nou govern”. Una estratègia que, per al dirigent socialista, “no té cap futur perquè la realitat està en el carrer i són els ciutadans i ciutadanes els que l’estan percebent”. Així ha recordat que, “en tan sol tres mesos ja hi ha més de 500.000 xiquets que es podran beneficiar de l’accés a llibres gratuïts, a més de 30.000 immigrants que tenen accés a la sanitat gratuïta i universal, estudiants universitaris que podran sol·licitar noves beques, s’han paralitzat els desnonaments i s’ha creat una taula de prevenció, però a més ja s’està treballant en la futura llei per la Funció Social de l’Habitatge”.

Unes mesures que, segons ha assenyalat el diputat socialista, suposen “una millora directa en la vida dels valencians i valencianes, com ha sigut l’aprovació d’un calendari de pagaments amb la Plataforma d’Afectats per impagaments d’ajudes a l’habitatge, o el reconeixement del deute de les resolucions 501 que beneficiarà a més de 5.600 famílies”. Però a més, tal com ha assenyalat, “per fi i després de nou anys de silenci s’ha possibilitat la reobertura de la comissió d’investigació de l’accident de metro que permetrà esclarir els fets malgrat les traves i la nul·la voluntat política demostrada pel PP”.

El diputat socialista tampoc ha volgut oblidar que ha sigut un president socialista, Ximo Puig, qui ha aconseguit que el “problema valencià” s’escolte a Madrid i qui “gràcies al seu esforç i tenacitat ha aconseguit el suport unànime de totes les forces polítiques per a reclamar a Madrid un finançament just per a tots els valencians i valencianes”. “I tot açò en poc més de tres mesos”, ha reiterat, després d’incidir que “el més important és que en aquests mesos s’ha aconseguit restablir el diàleg permanent amb tota la societat valenciana que potencie una nova imatge de la Comunitat Valenciana i que durant els 20 anys de govern el PP havia dilapidat”.

Per contra, el dirigent socialista ha lamentat que el PPCV vulga ara crear cortines de fum davant la “excel·lent gestió” del nou govern socialista però els ha recordat que “els ciutadans no van a fer creu i ratlla perquè no anem a oblidar tan ràpidament els excessos i corrupteles implantades pel PPCV en totes les institucions valencianes”.

Finalment el diputat socialista ha fet referència a les paraules del president de la Generalitat, Ximo Puig, qui va assegurar que “hem iniciat el renaixement de la Comunitat amb humilitat i amb grans dificultats”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE