Alfred Comision Investigacion

El vicesecretari d’Organització del PSPV-PSOE, Alfred Boix, ha reiterat hui, davant els mitjans de comunicación, que “no és no i per als socialistes valencians segueix sent no. Hui, ahir i demà”. Així de contundent s’ha mostrat abans de recordar que el PSPV en el seu Comitè Nacional ja va decidir amb “claredat” i amb el seu secretari general, Ximo Puig, al capdavant, “dir no a una possible investidura de Mariano Rajoy “i d’ací no ens hem mogut i que ningú vulga jugar a bàndols ni a bandes”, ha puntualitzat Boix.

De la mateixa manera el dirigent socialista ha volgut aclarir que tant el secretari general com direcció del PSOE ho votaran els militants. “No ho votarà ningú més que els militants d’aquest partit perquè des d’aquesta federació, amb Ximo Puig al capdavant, aconseguim modificar els estatuts del PSOE”, ha explicat Boix al mateix temps que ha recordat que va ser “la federació valenciana la que va liderar aqueix canvi per a poder decidir i prèviament també es va fer perquè milers de militants i simpatitzants valencians pogueren triar democràticament a Ximo Puig, en unes primàries obertes, presencials que han sigut les més grans que s’han fet en aquest país”.

El vicesecretari d’Organització del PSPV-PSOE també s’ha mostrat exigent i ha reclamat a Pedro Sánchez i César Luena que facen una “demostració de generositat” i com a responsables polítics que són reconeguen la situació en la qual es troben i “permeten que les normes estatutàries i democràtiques del PSOE, que ells també han aprovat, no s’interpreten de forma tàctica sinó que es complisquen amb claredat per totes les parts”.

En esta línia el dirigent socialista ha reconegut que “estem davant un moment de dificultat i tristesa” i que segons ha assenyalat part “de la falta d’un anàlisi clar i correcte de la nit electoral i d’una reacció de la direcció federal”. Així ha explicat que es va tractar “d’un resultat amb el qual ningú podia estar satisfet pel que la reacció no pot ser la convocatòria d’un comitè federal o un congrés exprés”. Sobre este tema Alfred Boix ha incidit que “un congrés és l’espai necessari que tenen els partits per a parlar d’idees i de projectes on hem de participar tots i per tant no solament ha de centrar-se en l’elecció de persones”.

De la mateixa manera el dirigent socialista ha reclamat “tranquil·litat a la militància perquè el PSOE ha eixit de situacions molt més dificultosas” i s’ha reiterat a aclarir que “no és no” i que “la pròxima direcció del PSOE la triaran tots i cadascun dels militants de manera presencial i directa com estableixen les bases del PSOE”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE