Boix Elecciones

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE destaca, davant les dades de l’enquesta a peu d’urna, que “tot indica que els valencians i valencianes han decidit avui passar pàgina i obrir una nova època a la Comunitat Valenciana”

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, Alfred Boix, ha apuntat avui que “tot indica que els valencians i valencianes han decidit avui passar pàgina i obrir una nova època a la Comunitat Valenciana”. Així, davant les primeres dades de l’enquesta a peu d’urna encarregada pel Consell, ha subratllat que “tot apunta a què els ciutadans volen canvi i aposten perquè estigue liderat pel Partit Socialista”, encara que ha mostrat prudència a l’espera que comence l’escrutini dels vots per a realitzar valoracions amb més profunditat i rigor.

Boix ha agraït la participació de tots els ciutadans que avui han exercit el seu dret a vot i, sobretot, “als qui han dipositat la seua confiança en els socialistes valencians”. De la mateixa manera, ha agraït el treball dels qui han estat en els col·legis electorals com a presidents o vocals de les diferents taules, així com als representants de l’administració “que han permès que els ciutadans pogueren expressar amb normalitat la seua veu en cadascuna de les urnes”. També s’ha dirigit als milers d’apoderats i interventors socialistes que han estat en les més de 5.700 taules electorals de la Comunitat Valenciana.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE