151217 Ana Botella Jorge Rodriguez Otninyent

La cap de llista al Congrés per València exposa als empresaris les mesures de suport al sector contemplades en el programa socialista

Jorge Rodríguez destaca com a “imprescindible” un canvi de Govern que fique la política industrial entre les prioritats de l’Estat

Ontinyent, 17/12/2015.- “La indústria a Ontinyent i La Vall són un exemple que treballant adequadament a Espanya podem competir amb els millors a tot el món”. Així es manifestava avui Ana Botella, cap de llista al Congrés dels Diputats dels socialistes valencians, que visitava Ontinyent acompanyada per l’alcalde de la localitat, President de la Diputació i Secretari General dels socialistes de la comarca, Jorge Rodríguez, així com d’altres dirigents i membres socialistes de la comarca.
La candidata visitava les empreses Cotopur-Cotoblau (tèxtil) i Sistempack (arts gràfiques) i es reunia amb els dirigents de la patronal tèxtil ATEVAL, a qui exposava les mesures de suport al sector contemplades en el programa de la candidatura que encapçala Pedro Sánchez a la presidència del Govern d’Espanya.

Botella detallava que en el programa socialista “existeix una proposta específica de recolzar a les indústries manufactureres per a recolzar la creació de clusters, i que les associacions empresarials puguen rebre suport per a modernitzar-se i impulsar la innovació, i així poder crear llocs de treball i alhora ser més competitius en el mercat global “, assenyalava.

Ana Botella posava així mateix de relleu que “les indústries manufactureres són fonamentals per al creixement, tenen una capacitat molt Important per a ser motor d’ocupacions en altres sectors, i van a tenir tot el nostre suport”.
El tèxtil, motor econòmic a Ontinyent

Jorge Rodríguez, per la seua banda, incidia que el sector tèxtil “segueix sent un motor econòmic fonamental per a la ciutat, en la qual estem treballant per la diversificació però sense oblidar els llocs de treball de qualitat que genera el món industrial. Des de l’Ajuntament ho tenim present i per açò hem aplicat mesures com la bonificació d’impostos com l’IBI o l’IAE a les empreses, o donar avantatges perquè empreses com alguna de les que avui visitem hagen decidit traslladar-se des d’altres municipis fins a Ontinyent”, manifestava.

 

Rodríguez destacava que el Govern autonòmic de Ximo Puig “també ha entès que la indústria és el futur”, i ara, davant la jornada electoral del pròxim diumenge, “és imprescindible un canvi de Govern que fique la política industrial entre les prioritats de l’Estat” , remarcava.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE