Candidatura PSPV 26J

 

  • Els socialistes valencians registren hui les seues candidatures per a les pròximes eleccions del 26J davant la Junta electoral

 

Els socialistes valencians han registrat hui davant la Junta Electoral Provincial les candidatures del PSPV-PSOE per a les pròximes eleccions del 26J. Artemi Rallo, Ana Botella i Julián López seran els cap de llista per al Congrés per la província de Castelló, València i Alacant i Josep Luís Grau, Jorge Alarte, i Encarna Llinares per al Senat.

Per la seua banda el cap de llista per la província de València, Ana Botella, s’ha mostrat disposada i preparada per a encapçalar novament un projecte “il·lusionant, solvent, i clau per a aconseguir el canvi que els espanyols reclamen per a Espanya”. En aquest sentit, ha recordat que “més del 70% dels espanyols han apostat ja per el canvi, com es va vore el passat 20D, i en aquestes pròximes eleccions tenim tota l’embranzida, la il·lusió i la força perquè siga el partit socialista qui ho lidere”. Així ha posat en valor “el treball i esforç realitzat des del PSOE en aquests mesos sempre des de la responsabilitat, la coherència i l’actitud constructiva”.

La candidata socialista ha remarcat que el projecte que presenta el PSOE “és un projecte de futur per a la majoria dels espanyols, sense extrems, ni radicalismes” i ha incidit que “volem governar per a eixa majoria i per a poder així recuperar la dignitat com a país i com a societat tal com ho està fent Ximo Puig al capdavant de la Generalitat”. “Aqueixa és la classe de credibilitat que els socialistes volem encapçalar en les pròximes eleccions generals i que ací a la Comunitat Valenciana representa Ximo Puig”, ha puntualitzat.

El cap de llista al Congrés per la província de València ha subratllat que el canvi que proposa el Partit Socialista “significa revertir la desigualtat a Espanya; frenar les retallades socials, les retallades en polítiques actives d’ocupació, en sanitat, en educació, en beques, en protecció per a la desocupació, i en tot allò que ha suposat deixar abandonats a la seua sort a Espanya als més desfavorits”. “Quan els socialistes diem que Sí, estem dient SÍ a un canvi en la política econòmica a favor de la innovació, de les energies renovables, una nova política fiscal més redistributiva, diem Sí a la regeneració democràtica, a un nou model territorial, i a una aposta incansable en la lluita contra la corrupció”. Unes mesures que, tal com ha explicat la candidata socialista “han d’estar arreplegades en una reforma en la Constitució que ho facen possible”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE