BARCELÓ Y ALCÓN

El grup popular vota en contra de la PNL presentada pels socialistes per a instar al govern central a derogar la llei Mordassa i que ha sigut aprovada en comptar amb el suport de la resta dels grups parlamentaris

La diputada socialista reitera que “no es tracta de donar lliçons de llibertat sinó de defensar-la” i acusa al PP de “voler controlar el carrer que es manifesta contra les seues reformes”

València, 23/02/2016. – El Ple de les Corts Valencianes ha aprovat, amb el vot a favor de tots els grups excepte el PPCV, la Proposició No de Llei (PNL) presentada pel grup socialista per a instar al Govern central a derogar la Llei de protecció de la seguretat ciutadana coneguda com a ‘Llei Mordassa’.

La diputada socialista, Ana Barceló, encarregada de defensar aquesta iniciativa, ha lamentat que novament el Partit Popular s’haja quedat solament en una votació tan important per a la salut de la democràcia i per al conjunt de la ciutadania. En aquest sentit ha volgut agrair a la resta dels grups, que han votat a favor de la derogació, el suport per a treballar de forma conjunta en una iniciativa que “conculca els nostres drets i llibertats que hem de defensar aferrissadament”.

Durant la seua intervenció, la diputada socialista ha incidit que “en cap cas es tracta de donar lliçons de llibertat sinó de defensar-la” perquè segons ha assenyalat, “tot aquell que està a favor de la llibertat està en contra de l’aplicació d’aquesta Llei que ha suposat una retallada de drets i llibertats per a tots els ciutadans”. En aquest sentit, ha recordat que “l’únic motiu del PP per a imposar aquesta llei que, compta amb l’oposició de la majoria de col·lectius socials, és controlar el carrer que es manifesta contra les seues reformes”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE