Boix Canutazo
  • El dirigent socialista recorda que “Isabel Bonig segueix dirigint un partit amb tots els seus regidors imputats en la ciutat de València, amb desenes de càrrecs investigats per corrupció i amb una gestió com a consellera en dubte”

 

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, Alfred Boix, ha valorat hui el primer any d’IsabelBonig com a presidenta del PPCV i sobre el qual ha denunciat “gens ha canviat”. En aquesta línia ha recordat que este any s’ha pogut comprovar que “es tracta d’un partit acorralat pel seu passat i les seues contínues presses i que per tant gens ha canviat en el partit de Mariano Rajoy i Francisco Camps”.

“Isabel Bonig segueix dirigint un partit amb tots els seus regidors imputats en la ciutat de València, amb desenes de càrrecs investigats per corrupció i amb una gestió com a consellera en dubte” ha recordat Boix després d’afirmar que “el balanç de l’any és més del mateix”.

Al mateix temps el dirigent socialista ha recordat que ni Isabel Bonig ni Mariano Rajoy han sigut capaços de solucionar el “greu problema” que afecta el seu grup municipal en l’Ajuntament de València, on els seus regidors estan imputats en el cas Taula. Així mateix tampoc han sigut capaços de retirar del seu càrrec de senadora a Rita Barberá, després de veure’s esguitada per diversos temes de corrupció que afecten directament la seua gestió al capdavant del consistori valencià.

Finalment també ha assenyalat que ha sigut enguany, el primer del seu manat al capdavant del PPCV, quan hem conegut que la Comissió de Peticions del Parlament Europeu ha requerit al Consell informació sobre els impagaments a les ajudes a l’habitatge durant la seua etapa com a responsable màxima de la Conselleria d’Infraestructures i Habitatge.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE