22777801440 A1cd6cda45 O

La candidata socialista recorda que des del partit socialista es va denunciar en nombroses ocasions els “excessos” de Fira València “a pesar que al PPCV mai li va interessar donar explicacions sobre aquesta qüestió”

Ana Botella acusa a Belén Juste de “mentir” als valencians i valencianes i recorda que ni ella, ni Rita Barberà ni Mariano Rajoy han donat encara cap explicació sobre qui va a pagar aquests sobrecostos

València, 27/11/2015. – La cap de llista al Congrés dels Diputats per la província de València, Ana Botella, ha assenyalat, referent a les informacions aparegudes avui en els mitjans de comunicació sobre Fira València, que “es tracta d’un exemple més de la forma de gestionar i de fer política que el PP durant 20 anys va imposar a la Comunitat Valenciana”.

Per a Ana Botella el fet que coneguem ara a través de l’informe definitiu de la Intervenció General de la Generalitat que els sobrecostos de les obres d’ampliació i modernització de Fira València van aconseguir el 80% “confirma la veracitat de les nombroses denúncies que des del partit socialista es van realitzar durant anys i que mai van ser escoltades pel PP, perquè evidentment mai els va interessar”, ha apuntat.

Així la candidata socialista ha denunciat la forma de governar del PP que “mentre retallava drets en sanitat, implantava el copagament i no pagava les ajudes a l’habitatge, ni a la dependència, permetia que unes obres que devien costar 325 milions acabaren costant 587 milions d’euros, un 80,65% més de la quantitat inicial”.

“El nivell de desvergonyiment i d’irresponsabilitat dels responsables del PP a la Comunitat no ha tingut límits”, ha denunciat Botella després de recordar que “va ser Belén Juste, – l’exdirectora de Fira València i diputada nacional- , qui va assegurar fa escassament uns mesos que en Fira València ‘hi havia tots els controls que havia d’haver-hi’”. En aquest sentit, Botella li ha retret a Juste que “mentira a tots els valencians i valencianes i seguira defensant la gestió de Fira València, mentre que ara tampoc dóna cap explicació”. A més, ha remarcat que “no és de rebut que l’exalcaldessa de València i presidenta del patronat de Fira València, Rita Barberà, no haja donat cap explicació sobre aquests sobrecostos en tots aquests anys, ni tan sols ara que l’informe de la Intervenció General s’ha destapat “.

A açò cal sumar que demà mateix el president del PP, Mariano Rajoy, “responsable de tota aquesta gestió, vindrà per a fer-se la foto sense donar ni demanar explicacions als membres del seu partit i sense pagar l’import que encara deu a Fira València per la celebració del Congrés en el qual li van proclamar líder”. De fet, al seu deute cal sumar ara l’import de tots aquests sobrecostos “i Rajoy hauria d’explicar qui va a fer-se càrrec d’aquest pagament, que al final hauran d’assumir els valencians, i que ve provocat per la política de balafiament, mala gestió i corrupció que durant anys ha dut a terme el seu partit en la nostra comunitat”.

“No és la primera vegada que un alt càrrec valencià esguitat per algun cas de corrupció li premien el seu silenci amb una plaça en el Congrés dels Diputats o en el Senat”, ha denunciat Botella per a qui l’ocorregut en Fira València “és un clar símptoma del nivell de descomposició i descontrol de la gestió del PP que ha afectat a tots i cadascuna de les empreses públiques en les quals han estat al capdavant”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE