23368346286 F95669e687 O

Alcaldes i regidors socialistes de la província de València reivindiquen la necessitat que el canvi continue en el Govern d’Espanya “per a acabar amb les retallades i les injustícies de Rajoy i poder centrar de debò tots els nostres esforços a millorar la qualitat de vida dels ciutadans”

València, 29/11/2015. – La candidata socialista al Congrés dels Diputats, Ana Botella, ha assenyalat que “tenim propostes, tenim projecte i serem capaços de provocar el canvi necessari a Espanya” i ha remarcat que “l’única esperança assenyada per a milions de persones és un govern liderat per Pedro Sánchez”. En aquest sentit, ha lamentat la rapidesa del PP i de Rajoy “per a llevar drets als ciutadans, fer retallades i reduir serveis” i ha apuntat que “mentre el PP seguisca ocupant el Govern patirem un fre a la recuperació i un minvament de drets fonamentals”.

Botella, que ha recordat durant la seua participació en l’acte que el PSPV-PSOE ha organitzat avui amb alcaldes i regidors de la província de València en l’auditori del Jardí Botànic que ja fa setmanes que els candidats estan treballant intensament en el carrer reunint-se amb entitats de tot tipus, ha reconegut la labor que estan realitzant els diversos alcaldes i regidors des dels seus municipis “perquè el canvi siga cada dia més palpable”. Per açò, ha demanat la seua col·laboració durant la campanya electoral per a aconseguir que aquest canvi s’estenga a tota Espanya “perquè el PSOE ha d’agafar força i ocupar el lloc més alt en les institucions per a poder defensar als ciutadans”.

Per a la candidata socialista “la forma d’entendre per part del PP l’interès general no és la busca de major eficiència o qualitat de vida per als ciutadans, sinó que busquen nínxols de mercat per als seus negocis privats”. Per açò, ha recordat la necessitat de vetllar pels serveis públics “amb un govern socialista capaç d’apostar pel progrés i per les persones, no pels mercats”.

Per la seua banda el també candidat socialista al Congrés, José Luís Ábalos, ha assenyalat que és moment de fer el relat del que han significat aquests quatre anys per al nostre país i per als ciutadans i ha assenyalat que “Rajoy va arribar mentint i es pensa anar enganyant, perquè l’única realitat és que el seu govern ha sigut el més lesiu d’aquesta democràcia”. Per açò, ha instat a tots els socialistes a treballar perquè “posem punt i final a allò que se’ns ha fet insuportable durant aquest temps”.

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha apostat durant la seua intervenció per la necessitat “de completar el canvi per a retornar la dignitat a totes les institucions”. Així, ha apuntat que “ja estem demostrant que es poden governar les institucions pensant en l’interès de tots i no en l’interès particular d’uns pocs”, al mateix temps que ha assenyalat que “hem de retornar la dignitat a la política i a les institucions com ja ho estem fent en els nostres municipis”. D’altra banda, ha apuntat la necessitat que “les persones i la millora de la seua qualitat de vida siga l’objectiu número u de totes les institucions, també del Govern d’Espanya”. “Nosaltres ja les estem engegant de la mà de la Generalitat, però necessitem que aquesta també siga una prioritat del Govern central i que deixe de retallar i de perjudicar als ciutadans”, ha assenyalat.

També l’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha incidit que el canvi en els municipis socialistes “ja és palpable, perquè a més comptem amb una Generalitat que atén als alcaldes”, per la qual cosa ha apuntat la necessitat que “tinguem també un Govern que ens escolte i crega en les nostres reivindicacions”. L’alcalde de Llíria, Manuel Civera, ha assenyalat la necessitat de “guanyar les eleccions i estar al costat dels col·lectius més necessitats”. “Hem d’acabar la faena en 2015 i aconseguir que el nostre projecte siga una realitat”, ha apuntat.

L’alcalde de Mislata ha instat també als socialistes a sentir-se orgullosos del treball realitzat durant aquest temps i reivindicar la necessitat d’un canvi global. “Ens juguem molt i cal aconseguir que Pedro Sánchez siga president del Govern, així canviaran molt les coses i s’entendrà que una altra política i una altra forma de fer les coses és possible”, ha remarcat, al mateix temps que s’ha mostrat segur que “el podem fer tots junts i hem d’eixir al carrer amb força”. Diana Morant, alcaldessa de Gandia, ha incidit que “el canvi fonamental és el del govern d’Espanya, necessari perquè des dels ajuntaments puguem seguir treballant”.

 

Així, ha recordat que “hem lluitat contra una màfia en molts dels nostres municipis i ara Rajoy pretén aprofitar una realitat fictícia en un ambient nadalenc perquè els ciutadans s’obliden per uns moments del bàsic, de les necessitats que el PP no està atenent sinó que està perjudicant”. Per açò, ha assegurat que “l’únic regal que hem de demanar aquest Nadal és Pedro Sánchez”.

Per la seua banda, Marta Trenzano, alcaldessa d’Algemesí, ha remarcat que “no poden intentar vendre la idea que tots som iguals, perquè els socialistes no tenim res a veure amb el PP”. Així, ha recordat l’intent de privatització de la sanitat pública, el perjudici i boicot a l’educació pública i l’aplicació de la Llei de Dependència i ha apuntat que “és evident que som antagonistes, perquè ells sempre s’han dedicat a boicotejar el que els socialistes hem construït i a destruir el que la gent realment necessita”. Pel que fa al municipalisme ha assenyalat que “ens tracten com si fórem ximples, com si no sabérem el que necessiten els nostres ciutadans, i ens intenten dirigir posant-nos traves”.

Finalment, l’alcalde de Torrent, Jesús Ros, ha remarcat la necessitat de traslladar les propostes electorals als ciutadans i de fer tot el possible perquè Pedro Sánchez siga el pròxim president del Govern, mentre que Sandra Gómez, regidora de l’ajuntament de València, ha recordat que “durant aquests mesos hem aconseguit donar-li la volta a la situació en què es trobava la Comunitat, però encara podrem fer molt més si aconseguim un canvi en el Govern”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE