Minuto De Silencio

La vicepresidenta dels Corts i diputada del grup socialista en Les Corts, Carmen Martínez ha assistit, al minut de silenci convocat hui, de forma conjunta entre Generalitat i Les Corts, en les portes del Palau on s’han acostat desenes de persones per a mostrar les seues condolences i condemna pels atemptats ocorreguts durant el dia d’ahir a Barcelona i Cambrils.

Carmen Martínez ha volgut mostrar en el seu nom així com en la de totes les Corts i el grup socialista la seua solidaritat amb les víctimes i els familiars i amb tot el poble català i les seues institucions. “No podem permetre que un acte salvatge i terrorista canvie la nostra forma de vida. No podem permetre que la tolerància i la llibertat de la qual ens hem dotat es vegen amenaçades per la barbàrie i per persones que anteposen les seues creences i el fanatisme a qualsevol altra cosa”, ha assenyalat Martínez.

De la mateixa manera la dirigent socialista i vicepresidenta de Les Corts ha instat a tots els grups polítics a mantenir-se units mostrant la seua condemna i repulsa de tot tipus de violència i treballant conjuntament per a eradicar i fer front a este tipus d’actes que “ens aterrorizan i que no s’entenen des de la racionalitat”, ha conclòs.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE