WhatsApp Image 2017 11 13 At 11.00.16

Estimada companya, Estimat company.

 

Dissabte que ve 18 de novembre la ciutadania valenciana ens manifestarem per a reclamar un finançament just.

 

Com sabeu, en l’actualitat, el conjunt de les autonomies està rebent uns recursos insuficients per a poder fer front a les competències atribuïdes a l’autogovern, la qual cosa ens obliga a haver de dedicar la quasi totalitat del pressupost a atendre amb dificultat els pilars de l’Estat del Benestar que sostenim les autonomies.

 

Però a este problema conjunt, els valencians i valencianes sumem una discriminació injusta. L’actual sistema de finançament no garanteix la igualtat doportunitats entre ciutadans i, molt especialment, penalitza els drets i hipoteca el futur dels valencians.

 

Mai hem rebut els recursos que ens corresponen, els que ens han portat a acumular un deute inasumible a pesar de gastar menys en els nostres serveis públics fonamentals.

 

Ja ningú nega l’existència del problema valencià. Hem aconseguit trencar la invisibilitat, hem impulsat la majoria de recomanacions que els experts han recollit per a proposar el nou model i sha atès la reclamació valenciana de fixar una data a la reforma en els dos pròxims mesos.

 

Ara falta el més important aconseguir una solució justa per als valencians. En este moment la veu dels valencians i valencianes s’ha d’escoltar amb mes força que mai.

 

Exigir eixe model de finançament és la millor forma de defensar l’Estat de Benestar i de defensar la possibilitat de transformar la nostra economia per a generar més i millors llocs de treball. Aquesta és una reclamació que va mes enllà dels partidismes, és la reivindicació d’un millor futur per a tot un poble.

 

És per esta raó, que la mobilització ha unit a representants de la societat civil valenciana, a UGT-PV i CCOO PV, a la CEV i la gran majoria de forces polítiques. Des del PSPV-PSOE, convoquem a la militància socialista i al conjunt de tota la ciutadania a participar de forma molt activa en la manifestació que tindrà lloc este dissabte 18 de novembre a les 18:00 hores al carrer Guillem de Castro de València (Esplanada MuVIM).

 

Fa 40 anys els socialistes vam ser fonamentals per a exigir lautogovern als carrers de València. Quaranta anys després hem de ser fonamentals perquè eixe autogovern tinga la capacitat dimpulsar el futur que mereixen els valencians i valencianes.

 

Confie en què t’unisques a nosaltres en esta justa reivindicació i faces tot el que pugues per  aconseguir una gran mobilització.

 

Rep una salutació ben cordial.

Ximo Puig

Secretari General del PSPV-PSOE

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE