María José Mira

La diputada socialista ha advertit que “qualsevol decisió que prenguen i que no aposte per un model eficient i eficaç, però sobretot equitatiu i equilibrat, serà revertida pel pròxim govern”

La diputada socialista, María José Mira, ha acusat a la conselleria de Benestar Social de “irresponsable” en continuar licitant serveis encara quan saben que el pròxim govern “revertirà qualsevol decisió que es prenga”. Així s’ha referit després de conèixer que avui mateix la Conselleria de Benestar ha tret novament, com ja fera el divendres passat, la licitació del servei de Gestió Integral de la Residència de Persones Majors, Dependents i Centre de Dia del Port de Sagunt.

La diputada socialista ha denunciat la “estratègia de blindatge” que el PP està realitzant durant les últimes setmanes en un sector “molt castigat per les polítiques d’amiguisme que durant anys ha aplicat el PPCV a la Comunitat”. Així mateix ha recordat que es tracta d’un Consell en funcions i, per tant, “si tingueren el respecte i la decència que se’ls exigeix a qualsevol responsable públic deurien mantenir-se al marge i deixar d’obstaculitzar perquè, -segons ha reiterat-, qualsevol decisió que prenguen serà revertida pel nou govern”.

En aquesta línia, María José Mira ha advertit que “se buscaran als responsables d’aquestes actuacions que ara s’estan duent a terme de pressa i que evidentment afectaran de forma molt negativa a centenars de persones”.

Finalment, la diputada socialista ha recordat que des del PSPV sempre s’ha apostat per la col·laboració públic-privada amb un model “eficient i eficaç però sobretot equitatiu i equilibrat”, ha puntualitzat. “El que mai permetrem és que no es controle la qualitat dels serveis i la gestió es convertisca en meres subhastes al millor postor amb mecanismes d’adjudicació poc transparents” ha denunciat.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE