Secretariado PSPV PSOE Ok

El vicesecretari d’Organització del PSPV-PSOE, Alfred Boix, anuncia la creació del Comitè Electoral per a les generals, Comitè Nacional el dia 26 i acte d’inici el dia 12 d’aquest mes a Alacant

El secretariat de l’Executiva Nacional del PSPV-PSOE, s’ha reunit avui, presidit pel seu secretari general, Ximo Puig, en la seu del partit per a analitzar la situació política a la Comunitat Valenciana.

Després de la mateixa el vicesecretari d’Organització del PSPV-PSOE, Alfred Boix, ha informat del contingut de la mateixa destacant la trobada interparlamentària que tindrà lloc aquest dimecres en la seu de Blanqueries i que comptarà amb presència dels diputats autonòmics i els representants en les Corts Generals.

A més, en la reunió el seu secretari general, Ximo Puig, ha realitzat una anàlisi de la situació de la Comunitat Valenciana i de la Generalitat i s’ha abordat la resta de l’agenda política del mes entrant en la qual hi ha previst un acte d’inici de curs polític per al pròxim dia 12 a Alacant, i la convocatòria de Comitè Nacional per al dia 26 de setembre.

Així mateix s’ha treballat en l’elaboració del Comitè Electoral que haurà d’afrontar les pròximes eleccions generals i les línies principals d’acció política en els pròxims mesos.

Boix ha destacat també el treball realitzat pel Consell en només dos mesos i sota la llosa de “una situació econòmica que segueix sent insostenible, i que obliga al fet que una de les línies centrals del nostre treball siga seguir lluitant perquè es modifique el sistema de finançament actual i s’incrementen les inversions”.

Boix ha assenyalat així mateix que els socialistes estan preparant una campanya en la qual informaran del treball realitzat pel nou govern valencià en els seus primers 100 dies al capdavant de la Generalitat Valenciana. “En molt poc temps s’han pres decisions molt importants com el reconeixement del pagament de les ajudes a l’habitatge, que afecta a 50.000 famílies valencianes i que podran cobrar durant els pròxims tres trimestres o com la sanitat universal, un dret pel qual els socialistes sempre hem lluitat i que, per fi, podem reconèixer a la Comunitat Valenciana”.

Així mateix, per fi s’ha produït el reconeixement a les víctimes del metro, que van poder entrar al Palau de la Generalitat i que veuran reoberta la seua causa amb una nova comissió de recerca en Les Corts. Aquest govern no ha parat de treballar per a deixar com més prompte millor arrere els anys negres del PP que han sumit a aquesta Comunitat en la pitjor crisi ètica, social i econòmica de la seua història i que ja comencem a superar”.

Finalment Boix ha lamentat que mentre el Consell liderat per Ximo Puig manté com a prioritat els interessos dels valencians i valencianes “el PP ha optat per la seua deriva més radical i la senyora Bonig només es dedica a crispar i provocar l’enfrontament. El PP valencià arrossega massa anys de mala gestió, prioritats equivocades, balafiament i corrupció i en lloc de treballar per a deixar arrere eixe llast i renovar-se segueixen nomenant els seus càrrecs a dit i tapant-se els ulls davant el desastre en el qual han deixat aquesta Comunitat”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE