‘Un Año De Cambio En La Cv’ Acto Albatera

El secretari d’Organització dels socialistes valencians convida a tots els valencians a celebrar este aniversari que simbolitza que “la neteja, l’ètica i la transparència ha arribat a la Comunitat Valenciana”

Els socialistes valencians es reuneixen hui en la localitat alacantina d’Albatera per a celebrar el primer aniversari de l’arribada del canvi, liderat per Ximo Puig a la Comunitat. El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, Alfred Boix, ha convidat a tots els valencians i valencianes a celebrar este aniversari que, tal com ha assenyalat, simbolitza el moment en el qual entre tots “desplacem als governs de les majories absolutes del PP que representaven la corrupció i el balafiament”. “Ara podem dir amb molta rotunditat i claredat que benvingut siga l’aniversari que simbolitza la neteja, l’ètica i la transparència que ha arribat a la Comunitat”, ha puntualitzat Boix.

L’acte que se celebra en la plaça d’Espanya de la localitat alacantina comptarà amb les intervencions del secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generaliat, Ximo Puig així com de l’alcaldessa de la localitat, Rosa Guillén Cantó.

D’este manera els socialistes han volgut celebrar el primer any del govern del canvi al capdavant de la Generalitat amb una trobada en la Vega Baixa. “Volem que tots els ciutadans de la Comunitat senten igual d’a prop les noves polítiques de canvi” ha assenyalat el secretari d’Organització al mateix temps que ha remarcat el compromís del PSPV per “vertebrar una Comunitat Valenciana que necessita a tots i cadascun dels seus ciutadans per a obrir una nova etapa”.

Així mateix ha assenyalat que “el canvi no haguera sigut possible sense l’impuls i la voluntat dels alacantins per consolidar a la Comunitat un govern progressista” i ha reiterat que els socialistes valencians “sempre hem defensat que la nostra terra va des de Pilar de la Foradada a Vinaròs i ara ho estem demostrant al capdavant del Consell”.

L’acte consistirà en un sopar-mítin on el secretari general del PSPV i president de la Generalitat, Ximo Puig, farà balanç de les principals mesures adoptades en este primer any des del Govern i que han contribuït a millorar directament la vida dels valencians i valencianes. A la trobada assistiran els membres de l’Executiva Nacional del PSPV-PSOE, diputats autonòmics i provincials, alcaldes així com els membres del Consell, els candidats al Congrés i Senat per a les pròximes eleccions del 26J i nombrosos càrrecs orgànics i institucionals del PSPV-PSOE.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE