160118 Permante Ejecutiva Nacional

Els socialistes valencians mostrem la nostra més ferma condemna davant l’últim assassinat masclista que hem conegut hui en la localitat alacantina de Torrevieja i que ha costat la vida a una altra dona, Yohana de 32 anys. D’esta forma, des de la secretaria d’Igualtat els socialistes realitzem una crida a tota la societat “perquè tots, tant homes com a dones, ens impliquem en la lluita contra la violència de gènere i denunciem qualsevol tipus d’agressió cap a les dones de les quals siguem testimonis”. Des del PSPV vam seguir reclamant la urgència d’un ‘Pacte d’Estat’ “per a acabar amb esta xacra social que pateixen les dones, especialment les més joves”.

A més de “rebutjar rotundament” qualsevol tipus de violència contra les dones, els i les socialistes valencians volem incidir en la importància de l’educació com a motor per a conscienciar a les persones que “agredir tant física com psicològicament no és un acte natural ni provocat per la pròpia convivència, sinó un acte de masclisme que no anem a tolerar des de les institucions perquè no podem permetre que les dones muiren a mans de les seues parelles pel fet de ser dones”.

Finalment han destacat la important labor que s’estan realitzant des del telèfon d’atenció a les víctimes el 016 que és gratuït i no deixa rastre en la factura telefònica. “No podem romandre callats davant la violència de gènere perquè volem a les dones vives”, han sentenciat.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE