Jose Muñoz Pleno3
  • El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, condemna les amenaces proferides avui davant la seu de Blanquerias i fa una crida a la responsabilitat per garantir la pacífica convivència
  • El partit estudia emprendre accions legals contra el sindicat policial per amenaces i coaccions

 

El PSPV-PSOE denuncia l’assetjament que ha sofert la seu del partit socialista per part del sindicat Jusapol aquest dijous. Els socialistes valencians han mostrat la seua condemna davant les amenaces que s’han abocat contra la formació en la porta de la seua seu amb missatges com “ací estarem en el vostre llit fins que aconseguim l’equiparació”.

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha condemnat aquest tipus d’amenaces i actuacions “que pretenen coaccionar als representants polítics triats per la ciutadania” i que, segons Muñoz, “soscaven els pilars de la democràcia“.

“En el PSPV estem d’acord en les reivindicacions lícites de qualsevol moviment o col·lectiu social sempre que es facen a partir dels llits legals i democràtics”, ha indicat Muñoz qui ha afegit que “els socialistes valencians no tolerarem que s’aprofiten aquest tipus de reivindicacions per acoquinar a un partit i als seus representants”.

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE ha exigit al sindicat la seua col·laboració per “garantir la pau i la convivència” i els ha emplaçat a “usar els llits lícits, legals i democràtics per presentar i defensar les seues peticions“. Així mateix, Muñoz ha afegit que el partit estudia emprendre accions legals contra el sindicat policial per amenaces i coaccions

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE