IMG 2162

Herick Campos lamenta que el PP seguisca “obsessionat” a paralitzar la regeneració democràtica que en localitats com Novelda un govern de canvi ha posat en marxa

Antonio Redero, secretari local, incidix que per als socialistes el pacte seguix vigent en tots els acords i preacords aconseguits i aposta per una renovació amb la finalitat d’ajustar-ho

El vicesecretari general del PSPV-PSOE en la província d’Alacant, Herick Campos ha aclarit hui, en la roda de premsa que ha tingut lloc en la localitat alacantina de Novelda i en referència a la possible moció de censura, que tant l’Executiva Nacional, Provincial com a Local del PSPV-PSOE “es van a esforçar per a recuperar i millorar l’acord de govern que hi havia en la localitat” perquè, tal com ha assenyalat, “era bo fa un any i segueix sent bo ara”. “Estem disposats a esforçar-nos, més si cap, a millorar el funcionament del dia a dia i a plasmar clarament que als dos anys hi haurà un canvi de Govern on, en este cas, serà la formació de UPyD la que propose a l’alcalde i que comptarà amb el suport del PSOE que sempre compleix els seus acords de govern”, ha puntualitzat Campos.

Sobre este tema el dirigent socialista ha recordat que van ser els ciutadans de Novelda els qui el passat 25 de maig de 2015 van votar canvi i “van dir que el PP s’havia d’anar a l’oposició i el PSOE, com a partit més votat, devia liderar aqueix govern de canvi”. En aquesta línia ha lamentat que el PP seguisca en la seua obsessió de carregar-se als governs de canvi liderats pel partit socialista” i ha denunciat les nombroses contradiccions d’Isabel Bonig i Mariano Rajoy que “mentre ofereixen acords al PSOE i al PSPV per a recolzar les llistes més votades a l’hora de la veritat el que fan és presentar mocions de censura per a desbancar-nos del govern, encara sent la llista més votada, com està ocorrent a Novelda”.

Sobre este tema Herick Campos ha alertat que aquesta estratègia que el PP està utilitzant a Novelda “és l’inici d’altres mocions per part del PP perquè el seu únic objectiu és impedir la regeneració democràtica”, ha puntualitzat. “Novelda va passar de ser coneguda per una alcaldessa corrupta i imputada a tenir un govern amb regeneració democràtica i per açò ens anem a esforçar-nos al màxim perquè continue este govern del canvi”, ha assenyalat.

Pròximes reunions

El vicesecretari general, que ha comparegut hui en roda de premsa al costat de l’alcalde de la localitat, Fran Martínez, ha volgut mostrar el seu suport i el de tot el partit així com la “voluntat unànime de treballar i esforçar-nos perquè siga un alcalde socialista qui lidere el govern del canvi i que en dos anys seguisca liderant al PSPV dins d’un equip de govern amb l’alcalde de UPyD”.

Així ha anunciat que la setmana vinent continuaran les trobades i negociacions entre les dues formacions per a reforçar i millorar, si cap, l’acord entre els dos partits que actualment ocupen el govern.

Finalment ha insistit que “és la gent de Novelda qui està ja percebent que s’està complint el que ells volien i pel que van votar; transparència, justícia social, regeneració democràtica, fi del enchufismo, austeritat intel·ligent, pensada en els ciutadans així com un urbanisme resposable”.

Per la seua banda el secretari general de la localitat, Antonio Redero, ha mostrat el seu màxim respecte a la legitimitat tant de UPyD com del PP per a presentar la moció encara que ha assenyalat que “un any no és suficient per a dir que el pacte no es compleix i cal trencar-ho”. “Considerem que un any és un temps adequat per a fer una revisió del pacte i en diverses ocasions hem mostrat la nostra disponibilitat per a açò” ha explicat al mateix temps que ha incidit que “és el moment de revisar l’acord amb la finalitat d’ajustar-ho a la realitat”.

En esta línia, ha assenyalat que per part dels socialistes “el pacte segueix vigent. Els objectius segueixen en peus i nosaltres estem conformes amb el pacte”. Així mateix durant la seua intervenció en la roda de premsa ha assenyalat que “errors han pogut existir però en cap cas en els grans objectius que s’havien plantejat i que en cap cas s’entén que portaren a la presentació d’una moció de censura”. “El pacte és el que necessita Novelda” ha assegurat.

Finalment ha incidit que per  “als socialistes el pacte segueix vigent en tots els acord i preacords que s’havien aconseguit i fins i tot en els quals no estaven signats però estaven implícits, com la renovació de l’alcaldia als dos anys”, ha conclòs.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE