23393864285 5f63a7bace O

Aquest cap de setmana Ximo Puig reunirà a alcaldes i portaveus d’Alacant i València en sengles actes per a destacar la importància de la política municipal 

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, Alfred Boix, ha assenyalat que “no oblidem el dany i el sofriment que han provocat les polítiques del PP en la ciutadania durant aquests interminables anys de govern de Mariano Rajoy” 

València, 27/11/2015.- Aquest cap de setmana està previst que el secretari general del partit, Ximo Puig, inicie una campanya de mobilització d’alcaldes i portaveus socialistes en la província d’Alacant i de València, on els reunirà per a debatre sobre política municipal. En concret, demà dissabte es donaran cita en l’Hotel Portamaris d’Alacant per a posar damunt de la taula el treball que ja estan fent des de les seues respectives ciutats i municipis, així com les mesures que podran engegar si existeix un canvi en el Govern d’Espanya. El mateix faran el diumenge en l’Auditori del Jardí Botànic de València, on també serà Puig l’encarregat de tancar la trobada.

Tal com ha destacat el secretari d’Organització del PSPV-PSOE, Alfred Boix, “estem a tan sols 23 dies de completar el canvi a Espanya”, al mateix temps que ha recordat que “entre tots vam aconseguir canviar els ajuntaments i la Generalitat, i ara cal fer-ho també en el Govern central”. En aquest sentit, ha subratllat que “el canvi a Espanya ha d’arribar des de tots els racons de la Comunitat Valenciana, des de tots els pobles i ciutats”.

Per açò, tal com ha assenyalat Boix, “els socialistes valencians anem a treballar aquest cap de setmana amb tots els alcaldes i alcaldesses del PSPV-PSOE d’Alacant i València per a aconseguir el canvi, fonamental per al futur de tots els valencians”. Així, ha volgut incidir que “no oblidem el dany i el sofriment que han provocat les polítiques del PP en la ciutadania durant aquests interminables anys de govern de Mariano Rajoy”.

D’aquesta manera, els socialistes donen mostra que aposten per una campanya pròxima i propera, amb la qual traslladar als ciutadans els seus projectes de futur i el canvi que, amb un govern de progrés, ja s’està vivint a la Comunitat Valenciana. De fet, durant les últimes setmanes els candidats valencians al Congrés dels Diputats estan completant una intensa ronda de contactes amb tot tipus de sectors socials i empresarials, així com amb entitats veïnals, per a prendre el pols dels ciutadans i arreplegar les seues inquietuds pel que fa a la situació actual.

Cal recordar que el PSPV-PSOE va ser el primer partit de la Comunitat Valenciana a triar als membres d’aquestes candidatures i a aprovar el seu programa electoral, la qual cosa evidencia que, des del primer moment, han volgut centrar els seus esforços a acostar-se a la ciutadania per a compartir el seu projecte de futur.
Míting central de campanya en la Fonteta
El lloc triat per a la celebració del míting central de campanya del PSPV-PSOE de les eleccions generals ha sigut el pavelló de la Fonteta, on el candidat socialista, Pedro Sánchez, podrà traslladar directament als ciutadans valencians les seues propostes diumenge que ve 13 de desembre. Allí estarà acompanyat per tots els candidats que componen la llista electoral del PSPV-PSOE al Congrés dels Diputats, així com pel secretari general del partit, Ximo Puig.

No és la primera vegada que els socialistes opten per aquest recinte per a celebrar l’acte més important d’una campanya electoral, sinó que, al costat de la Plaça de Bous, s’ha convertit en un dels llocs habituals del PSPV-PSOE. Així, el diumenge 13 al matí està previst que, de nou, milers de militants i simpatitzants socialistes òmpliguen aquest pavelló per a escoltar les propostes dels seus candidats, inclòs Pedro Sánchez, que opta a presidir el Govern d’Espanya.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE