Rosa Peris 2

• Mobilitzacions i concentracions estan convocades en 30 localitats de la Comunitat Valenciana i en més de 100 en tot el país
• Rosa Peris: “Exigim a Rajoy que complisca l’acordat i dot amb 200 milions d’euros aquest Pacte que es va signar fa quasi un any”

El PSPV-PSOE recolza i es suma a les mobilitzacions que han sigut convocades el 16 de maig, per a exigir a les institucions que es complisca el Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere. Concretament, a la Comunitat Valenciana, s’han convocat concentracions en 30 localitats mentre que en la resta d’Espanya tindran lloc també en més de 100 ciutats.

“Exigim al govern de Rajoy que complisca l’acordat i dot amb 200 milions d’euros aquest Pacte que es va signar fa quasi un any”, ha declarat la secretària d’Igualtat del PSPV-PSOE, Rosa Peris. “Ni hi ha diners, ni s’han modificat les lleis per a desenvolupar les mesures i polítiques contra la violència masclista”, ha explicat Peris que recorda que ha sigut el Partit Socialista qui ha liderat el Pacte contra la Violència de Gènere que “el PP, amb l’ajuda de Ciutadans, s’està dedicant a incomplir” i en el qual no està Unidos Podemos.

La dirigent socialista ha instat a Unidos Podemos al fet que “abandone l’abstenció i se sumeix al Pacte per a ajudar-nos al fet que es complisca” ja que la violència que s’exerceix contra les dones és el principal problema del nostre país i “els socialistes som els únics que estem complint amb l’acordat, donant una resposta total a la inacció del Govern a través de dues reformes legislatives per a complir i dotar econòmicament al Pacte”, ha destacat Peris.

Així mateix, la responsable d’Igualtat, ha recordat que “les víctimes no esperen” i que si Rajoy complira amb el Pacte, açò es traduiria en campanyes de prevenció, ajudes i recursos per a les dones i els seus fills i filles o en sistemes d’acompanyament individualitzat per a evitar la desprotecció de les dones amenaçades per la violència masclista.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE