160216 Reunion Financiación

El senador Joan Lerma destaca la tasca del president de la Generalitat que “ha sigut capaç d’aglutinar tot el que representa l’interès general dels ciutadans de la Comunitat”

Lerma reitera que “estem en un moment imprescindible per a acabar amb la discriminació que durant anys hem patit”

València, 16/02/2016. – Els diputats nacionals i senadors del PSPV-PSOE han qualificat de “fonamental i històrica” la reunió que han mantingut avui amb el President de la Generalitat, Ximo Puig, i que ha comptat, per primera vegada, amb la presència de tots els grups polítics valencians amb representació en el Congrés i en el Senat.

Davant els mitjans de comunicació el senador i expresident de la Generalitat València, Joan Lerma, ha incidit a ressaltar el caràcter “històric” d’aquesta trobada que, segons ha explicat, “ha permès que tots els grups parlamentaris es reunisquen al voltant de la presidència de la Generalitat que ha sigut capaç d’aglutinar fonamentalment tot el que representa l’interès general dels ciutadans i ciutadanes de la Comunitat Valenciana”.

En aquesta línia ha insistit que “estem en un moment imprescindible per a acabar amb la discriminació que durant anys ha patit aquesta terra”. Per al dirigent socialista la situació que viu la Comunitat “no és solament un problema de discriminació o justícia sinó també de falta de creixement” perquè, tal com ha explicat, “la desigualtat vol dir falta de creixement i eixe ha de ser un element clau per a abordar el futur amb tranquil·litat”.

Per al senador socialista “ha arribat el moment de solucionar el problema del finançament però també amb el dèficit de finançament anterior”. Per açò ha assenyalat que “cal parlar també de refinançar tot allò que ha sigut producte del mal finançament”. “Els ciutadans no tenen per què pagar els errors dels governants” ha subratllat després de recordar que “si calia pagar alguna cosa des del punt de vista d’haver gastat malament els diners el govern anterior ja ho ha pagat”. “Ara tots junts podem influir per a fer possible que la desigualtat no retarde el creixement i que el tracte de tots els ciutadans siga similar”, ha conclòs.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE