151018 Derecho A Morir

Membres de l’Associació Dret a Morir Dignament es reuneixen amb l’eurodiputada, Inmaculada Rodríguez Piñero i el portaveu socialista en Les Corts, Manolo Mata

València, 18/10/2015.- L’europarlamentària valenciana, Inmaculada Rodríguez Piñero, i el portaveu socialista en Les Corts, Manolo Mata, mantenen una trobada amb el president i membres de la directiva de la delegació valenciana de l’associació Dret a Morir Dignament (DMD).

Durant la trobada, l’associació ha presentat un document, a través del qual, es reclama la creació d’una Llei que regule el dret a viure i morir dignament. Per la seua banda l’eurodiputada socialista, que ha qualificat la reunió de “molt fructífera”, ha manifestat el seu compromís per a “avançar i aconseguir una regulació que contemple el dret dels ciutadans a decidir com volen morir i que aquest dret no els corresponga als metges”. Per açò, ha anunciat que des del seu grup s’està treballant per a presentar diverses iniciatives de forma conjunta en el Parlament Europeu.

Així mateix, Rodríguez Piñero ha animat als membres d’aquesta associació al fet que visiten la institució europea i participen en un seminari, que està previst es realitze, i que comptarà amb experts de tot el món en el tema. L’eurodiputada ha explicat que l’objectiu d’aquest congrés és conscienciar a tots els eurodiputats perquè recolzen aquesta iniciativa. “És fonamental que siguen tots els estats membres de la Unió Europea els qui es comprometen amb establir una regulació que garantisca a tots els ciutadans que van a poder viure dignament fins al final perquè el dret a la dignitat no té data de caducitat”, ha subratllat la dirigent socialista.

Per la seua banda, el portaveu socialista en Les Corts, Manolo Mata, s’ha sumat al compromís i ha assenyalat que des del grup es va a presentar una iniciàtica per a impulsar el suport a aquesta declaració del parlament europeu i ha recordat que des de la conselleria de Sanitat també s’ha anunciat que s’està treballant en una Llei que regule una mort digna a la Comunitat.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE