27365692980 5ee778089d Z

Durant la reunió s’han tractat les principals qüestions que preocupen als treballadors com la reforma laboral, la necessitat de recuperar les polítiques actives d’ocupació, el paper dels sindicats, o la reforma fiscal
Els candidats socialistes al Congrés dels Diputats per les tres províncies, Ana Botella, Julián López, Artemi Rallo i María Such han mantingut hui un encontre amb els responsables de la nova executiva d’UGT-PV, entre els qui es trobava el seu secretari general, Ismael Saéz, a qui han traslladat el seu compromís per recuperar el diàleg social “tan necessari per a reactivar l’ocupació i millorar la vida de les persones”.

En la trobada que ha tingut lloc en la seu de l’organització sindical els candidats socialistes han traslladat a la nova executiva d’UGT-PV les principals mesures i prioritats que en matèria laboral el PSOE defensa i sobre les quals està treballant per a poder activar a partir del pròxim 26 de juny. De la mateixa manera l’organització sindical també ha entregat als candidats socialistes un document elaborat conjuntament amb CCOO on s’arrepleguen les seues reivindicacions.

Un document que, segons ha assenyalat el candidat socialista per la província d’Alacant, Julián López, coincideix en la majoria de les propostes que es plantegen amb el programa electoral del PSOE per a estes eleccions i que segons, ha recordat, la candidata María Such, “gran part d’elles ja es van tramitar gràcies al PSOE en l’anterior legislatura fallida”.

Durant la trobada s’han tractat diverses qüestions que preocupen als treballadors i treballadores com és el cas de la reforma laboral i el seu efecte perjudicial sobre tots els treballadors i en major mesura sobre les dones; sobre la necessitat de recuperar les polítiques actives d’ocupació, així com recuperar el paper dels sindicats en el marc de la negociació col·lectiva.

De la mateixa manera, i segons ha explicat López, un altre dels temes a debatre ha sigut la necessitat de possar en marcha una reforma fiscal que garantisca la sostenibilitat de les polítiques socials així com la recuperació el sistema educatiu que “està perjudicat i ha sigut danyat per les retallades del PP”, ha puntualitzat.

Per la seua banda, la candidata socialista per la província de València, Ana Botella, ha recordat que l’ocupació és la principal preocupació dels espanyols i per açò “ocupa el cor del programa dels socialistes que està centrat a aconseguir el creixement econòmic per a poder generar ocupació i millorar així la vida de tots”.

Finalment, el candidat per Castelló, Artemi Rallo s’ha centrat en les mesures dirigides als joves i ha recordat que hi ha dos milions d’aturats amb menys de 30 anys als quals “cal retornar un país amb oportunitats”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE