SANDRA MARTÍN

La diputada socialista recorda als populars que el projecte porta tres anys de marxa i li exigeix que expliquen “a què ve ara tantes presses”

Les Corts rebutgen la PNL presentada pel grup popular per a tramitar amb celeritat l’ATE Port Mediterrani de Paterna

La diputada socialista, Sandra Martín, ha acusat al PP de contradicció en exigir celeritat en el procés de tramitació del projecte de Port Mediterrani al mateix temps que demanen que es complisquen els tràmits legals. Sobre aquest tema, la diputada socialista ha insistit que el que s’està fent amb aquest projecte és complir “escrupolosament amb els terminis i amb la llei” i s’ha preguntat si quan el PP reclama més celeritat “es refereix a mirar cap a altre costat” alguna cosa que, tal com ha apuntat, “no estem disposats a fer”.

La diputada socialista ha recordat que el projecte “porta tres anys de marxa”, per la qual cosa ha instat al PP al fet que explique a tots els valencians i valencianes “a què vénen ara tantes presses”.

Finalment, Sandra Martín ha acusat al PP d’utilitzar aquest tema per a fer campanya electoral i li ha instat al fet que reclame la mateixa celeritat per al Corredor Mediterrani que per a aquest projecte.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE