El termini per presentar reclamacions ha acabat a les 12 hores de hui sense que s’hagi registrat cap recurs
La Comissió Nacional de Garanties ha certificat aquest matí que els precandidatos a la Secretaria General del PSPV-PSOE Ximo Puig i Rafa García han superat en avals el 10% del cens, tal com contempla el punt 11.6 de la normativa reguladora del 13 Congrés Nacional del PSPV. Així, tots dos compleixen amb el requisit exigit per proclamar-se candidats oficials i concórrer a les primàries que se celebraran el proper 16 de juliol.

Diumenge passat va acabar el termini per a la presentació d’avals i, després de la jornada de validació, la Comissió Nacional de Garanties va certificar que tots dos precandidatos tenien el recolzo en avals del 10% del cens, la xifra mínima exigida per poder presentar-se a la Secretaria General dels socialistes valencians. Després d’aquesta certificació va començar el període per presentar recursos que ha acabat avui a les 12 hores sense que s’hagi registrat cap reclamació.

D’aquesta manera, la Comissió Nacional de Garanties del PSPV proclama de manera definitiva com a candidats a la Secretaria General del PSPV a Ximo Puig i Rafa García, pel sistema de primàries.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE