• La presidenta de la Unió de Periodistes moderarà el debat entre els candidats a la Secretaria General del PSPV previst a les 11 hores del matí i d’una durada de 80 minuts

La Comissió Nacional de Garanties ha acordat organitzar el debat entre els candidats a la Secretaria General del PSPV dimecres que ve 12 de juliol a la seu del partit. La decisió s’ha pres d’acord amb els representants de les dues candidatures que concorren a les eleccions primàries i contempla un debat de quatre blocs, 80 minuts de durada i en el qual els periodistes també podran realitzar les seves preguntes.

Tal com reflecteix la normativa reguladora del 13 Congrés del PSPV-PSOE, la comissió organitzadora ha impulsat la celebració d’un debat en el qual els candidats que aspiren a liderar el partit dels socialistes valencians puguin exposar i debatre cara a cara les seves idees. Així, dimecres que ve a les 11 hores la web del partit retransmetrà en directe el debat en el qual Ximo Puig i Rafa García podran exposar les seves propostes polítiques i de partit. La trobada tindrà una durada aproximada de 80 minuts i estarà moderat per la presidenta de la Va unir de Periodistes, Noa de la Torre.

El debat estarà estructurat en quatre blocs, de deu minuts cadascun, amb dos torns de rèpliques per a cada candidat. En el primer Ximo Puig i Rafa García parlaran sobre els reptes de la socialdemocracia i les polítiques socials, en el segon de polítiques econòmiques, en el tercer sobre federalisme i valencianisme, i en l’últim cadascun podrà exposar el model de partit que planteja. En finalitzar aquesta part del debat, seran els periodistes a través de la moderadora els qui puguin plantejar les seves qüestions a tots dos candidats.

 

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE