160510 Ejecutiva Nacional 1

El vicesecretari d’Organització dels socialistes valencians, Alfred Boix, recorda que l’única posició oficial del PSPV sobre la investidura és la que va acordar l’Executiva i és “un no a Rajoy”

El vicesecretari d’Organització del PSPV, Alfred Boix, ha recordat hui que la posició que la federació valenciana manté sobre la formació de Govern a Espanya “segueix sent la mateixa” que va aprovar el passat 28 de juny l’executiva plenària del PSPV per unanimitat.

En este sentit, el número dos dels socialistes valencians ha volgut puntualitzar que, malgrat les manifestacions individuals que qualsevol persona de la direcció puga fer, la postura del PSPV és la de “no facilitar la investidura del candidat del PP, Mariano Rajoy, ni per activa ni per passiva”. Així consta en la resolució que la direcció va aprovar fa setmanes i que la federació manté. “Les opinions personals d’altres membres de la direcció no representen a tota la direcció, que ja va fixar el seu ‘no’ clar i rotund a un Govern del PP a Espanya”, ha explicat hui Boix.

De fet, el responsable d’Organització així ho va transmetre en l’última reunió del comitè federal del PSOE, el màxim òrgan entre congressos, durant el seu discurs com a portaveu de la delegació valenciana. “El PSPV diu no a Rajoy i mostrem el nostre suport a la postura que manté el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez”, ha assenyalat. “Esta és l’única posició oficial del partit”, conclou

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE