Mata Corts

El síndic del PSPV-PSOE, Manuel Mata, destaca que la situació actual respon a “la deixadesa de l’anterior consellera, que va deixar d’exercir com a tal fa molt temps per a fer carrera en el PP i aconseguir desbancar a Fabra”

El síndic del PSPV-PSOE, Manuel Mata, ha assegurat avui que “Bonig i el PP són els únics responsables que els ciutadans hagen de veure’s afectats per la vaga que impedeix prestar el servei nocturn del TRAMnochador a Alacant”. De fet, ha recordat que va ser l’anterior executiu, liderat pel PP, el que “va deixar sense tancar els serveis mínims”.

En concret, el diàleg obert per l’anterior consellera de l’àrea, Isabel Bonig, no es va reprendre després de concretar el servei per a les Fogueres de Sant Joan “deixant així el problema sense resoldre”. Per açò, Mata ha volgut posar l’accent que “ara la nova consellera María José Salvador i la nova gerència han heretat aquest greu problema, que segons sembla ningú en el PP va tenir temps de solucionar”.

Així, cal destacar que tant Salvador com el nou gerent de FGV, Ángel García de la Bandera, “estan ja posant tots els mitjans al seu abast per a establir els primers contactes amb els representants sindicals de FGV a València i Alacant amb la intenció d’iniciar un procés de negociació per a solucionar els conflictes no resolts per l’anterior direcció”.

Per açò, el portaveu socialista ha volgut insistir que “la situació actual ve provocada per la desídia de l’anterior gerència de FGV, així com per la de l’exconsellera Bonig”, al mateix temps que ha subratllat que “és evident que va deixar d’exercir les seues funcions dins del Consell fa molt temps per a fer carrera interna en el PP i aconseguir desbancar a Fabra”. “Ara que ja ha aconseguit prendre les regnes del seu partit Bonig hauria d’assumir els seus errors com a consellera i, com a mínim, demanar perdó als valencians, que encara estan patint les conseqüències de la seua pèssima gestió”, ha apuntat.

Finalment, ha afegit que “el PP va donar per perdudes les eleccions mesos abans que se celebraren, per açò no es va conformar amb la mala gestió que ja li precedia sinó que es va dedicar a sembrar de pedres el camí del nou govern de progrés, perjudicant així greument als valencians”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE