Mata Corts
  • Manolo Mata destaca les mesures anunciades per Puig, com la lluita contra la bambolla dels lloguers, la reversió de l’hospital de Dénia o l’obertura de Metrovalencia les nits dels caps de setmana
  • El síndic insisteix que el president de la Generalitat no renuncia a la demanda d’un finançament just per a la Comunitat “i així ho reivindicarà a l’octubre en Moncloa davant Pedro Sánchez”

València, 11/09/2018.- “El discurs del president de la Generalitat demostra que hi ha una Presidència molt més potent i un full de ruta claríssim, no per a uns mesos ni per a una legislatura, sinó per a dues dècades de progrés incessant”. Així ha valorat el síndic del PSPV en Les Corts, Manolo Mata, la intervenció del cap del Consell, Ximo Puig, durant el Debat de Política General celebrat aquest dimarts en Les Corts qui ha afegit que aquest govern avança de forma geomètrica”.

Mata ha destacat “el recordatori” fet per Ximo Puig que “tots els xiquets i xiquetes valencians tindran un professor cada 22 alumnes, que un de cada tres estudiants valencians ja estudia de manera gratuïta en la universitat, que hi ha un pla perquè torne la gent que se’n va anar a treballar a l’obra i no va poder acabar l’ESO i que hi ha empreses en l’avantguarda de les dades, de la informàtica i de la nova cultura econòmica que es volen implantar a la Comunitat”. “La Comunitat és un tren imparable de millora, estic convençut després d’escoltar el discurs de Ximo Puig que tenim un president més enfortit i un govern molt més potent”, ha assenyalat.

“Els anuncis realitzats pel president de la Generalitat tenen contingut, dotació i moltes possibilitats per a millorar la vida dels valencians i les valencianes. Sobre aquest tema, Mata ha valorat que aquestes mesures es basen en “les preocupacions i felicitat” dels valencians i ha posat d’exemple els compromisos relacionades amb l’àmbit sanitari com la reversió de l’Hospital de Dénia i la lluita determinant contra les llistes d’espera.

Així mateix, en matèria d’habitatge i vertebració del territori, Mata ha subratllat la importància i les mesures plantejades per a “lluitar contra la bambolla dels lloguers” o la decisió que Metrovalencia òbriga totes les nits els caps de setmana a partir de 2019. “Estem complint una reivindicació de tots els joves i de molta gent des de fa dècades”, ha declarat el síndic socialista, que també ha recordat que hi ha un compromís per part de la Generalitat de dur a terme, en una sola fase, la T2, des del carrer Alacant fins a Natzaret, “una obra absolutament desatesa pel PP”.

El síndic ha deixat clar que el president de la Generalitat “vol una condonació del deute valencià, una inversió per càpita igual a la mitjana nacional i que tinguem un finançament just tal com ha dit en 2015, 2016, 2017, 2018 i tornarà a reivindicar a l’octubre en Moncloa davant Pedro Sánchez“. Així mateix, ha indicat que “Puig no renuncia a gens, ho ha dit mil vegades, és valencià abans que socialista i és més president de la Generalitat que secretari general del PSPV-PSOE”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE