23590892670 52c68c08f1 O

El portaveu socialista denúncia que hi ha nombroses infraestructures bàsiques que estan pendents d’executar i que “evidentment” s’han vist perjudicades per “les estratagemes i irregularitats comeses en aquesta empresa pública”

Mata insta a Moragues al fet que explique “detalladament” quines obres s’han dut a terme i quines estan pendents, ja que “la informació sobre aquest tema és confusa”

València, 23/01/2016. – El portaveu del grup socialista en Les Corts, Manolo Mata, ha assenyalat que el “peatge de la corrupció en el cas Acuamed, als valencians i valencianes ens ha costat que no s’execute la desaladora de Dènia; la de Guardamar del Segura; la potabilitzadora del Millars; la millora de proveïments de les àrees metropolitanes de València i Camp de Morvedre o l’execució de les obres de prevenció de riscos d’inundació a Vilamarxant, entre altres”.

Segons ha denunciat Mata “aquestes són algunes de les infraestructures bàsiques i necessàries a la Comunitat que estan pendents d’execució i que a dia d’avui es desconeix la seua situació”. En aquest sentit, el dirigent socialista ha lamentat que el delegat del govern, Juan Carlos Moragues, tracte de “minimitzar i justificar l’impacte que aquest nou episodi de corrupció tindrà sobre infraestructures bàsiques per a la Comunitat”.

Per tot açò li ha instat al fet que explique i detalle “quant ens ha costat i ens va a costar als valencians i valencianes totes les irregularitats, estratagemes i tripijocs duts a terme pels gestors nomenats pel PP en l’empresa pública Acuamed”.

De moment, segons ha assenyalat Mata, “el cost ja ho estem pagant amb la paralització d’algunes infraestructures bàsiques que estaven contemplades per a la seua execució però que de moment estan paralitzades”. Així ha citat el cas de les desaladores de Dènia i Guardamar del Segura o l’ampliació de la de Xàbia. Pel que fa a actuacions relatives al proveïment, segons ha explicat Mata, tampoc s’han executat les obres de la potabilitzadora del Millars, o diferents obres previstes per a la millora dels proveïments d’aigua de les àrees metropolitanes de València, i el Camp de Morvedre. Segons ha pogut conèixer el dirigent socialista, en matèria de prevenció de riscos d’inundacions, no s’ha arribat a executar ni la presa de Villamarxant, ni les obres alternatives a la presa del Marquesat.

Finalment, el portaveu socialista ha reclamat a Moragues que explique “detalladament, quins projectes ha dut a terme l’empresa Acuamed a la Comunitat, en quina situació es troben i quines estan pendents d’executar perquè”, -segons ha denunciat-, “la informació que es coneix sobre aquest tema és molt confusa”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE