Manolo Mata

El dirigent socialista reconeix el “bon treball” realitzat fins al moment així com “el espítitu de superació” d’un Consell que “lluny de plantejar impossibles pensa en les necessitats i en solucionar els problemes dels ciutadans”

El portaveu socialista en Les Corts, Manolo Mata, ha assenyalat que els nous compromisos anunciats hui pel Consell demostren la “serietat, l’esforç i la lleialtat d’este govern, liderat per Ximo Puig, amb els valencians i valencianes.

En aquest sentit el dirigent socialista ha valorat positivament els deures que hui s’ha marcat el Consell i que segons ha assenyalat “permetran que la societat valenciana en el seu conjunt supere nous reptes pendents i necessaris per a seguir avançant i millorant en l’Estat de Benestar”.

Per Mata estes nous compromisos que hui el Consell ha anunciat, després del seminari de Govern de Torrevieja, són “un clar exemple de l’esperit de superació d’un Govern que no planteja impossibles sinó necessitats i problemes que cal afrontar amb una agenda clara i de cara a la ciutadania”.

El portaveu socialista s’ha mostrat “molt satisfet” amb el treball que s’està realitzant des del Consell “perquè s’està demostrant que quan el diàleg i el consens són l’epicentre de totes les polítiques, el govern es reforça cada dia i ho estem comprovant amb Ximo Puig al capdavant”.

Finalment s’ha mostrat convençut que igual que ha ocorregut amb els compromisos de Morella, que el 90% estan complits o en procés d’execució, també ocorrerà amb els adquirits hui a Torrevieja. Així mateix i sobre la necessitat de la millora del finançament i de les inversions per part del Govern central, Mata ha destacat “el ferm compromís de Ximo Puig en esta batalla que mai ens cansarem de barallar perquè, tal com denuncia el president, els valencians i valencianes no som ciutadans de segona”, ha conclòs.

 

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE