Mata

El portaveu socialista en Les Corts acusa al Delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, d’actuar “única i exclusivament mogut pels interessos del seu partit oblidant les nombroses necessitats i reivindicacions dels valencians”

El portaveu socialista en Les Corts, Manolo Mata, ha denunciat que el Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, estiga dedicat “exclusivament a ser el mamporrero del PP i a defensar els interessos del seu partit, funcions que disten molt de les que ha d’exercir un bon Delegat del Govern”. “Ni un sol dia dels que ha estat Moragues al capdavant de la Delegació ha sigut útil per als valencians i valencianes”, ha denunciat Mata, al mateix temps que li ha instat a “exercir de valencià, defensant els nostres interessos a Madrid, en lloc d’exercir de hooligan del PP que és al que es dedica”.

En este sentit el dirigent socialista ha recordat que entre les funcions d’un bon Delegat del Govern està la de “reivindicar davant Madrid el que és just per als valencians i valencianes, i que Moragues encara no ha fet”. Així li ha recordat que en lloc de dedicar-se a “ensenyar la poteta per a defensar al seu partit el que hauria de fer és reclamar una major inversió en esta terra que està baix mínims a causa de l’injust finançament a la que Rajoy ens té sotmesos”.

Per tot açò, i davant el “injustificat desistiment de funcions” del Delegat del Govern, Mata ha assenyalat que “seria un alt càrrec perfectament prescindible”. “Es podrien dedicar part dels recursos que el Govern d’Espanya dedica a pagar estes salaris i el dels seus assessors a garantir que arriba més diners per a la prevenció d’accidents, la creació d’ocupació, per a infraestructures en matèria de comunicacions, i moltes altres”.

Per al dirigent socialista la presència de Moragues en diversos actes en els últims dies solament està justificada per la seua “preocupació que Rajoy aconseguisca fer Govern i no s’acorde d’ell, però en cap cas, lamentablement, per a reivindicar i denunciar davant Madrid les nombroses injustícies que els valencians i valencianes estem patint”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE