Manolo Mata
  • El síndic dels Corts, Manolo Mata, assenyala que la celebració de l’esdeveniment esportiu és “la història d’una gran estafa col·lectiva”
  • El portaveu del PSPV en la cambra autonòmica recorda que “només en dèficit de la gestió el cost de la F1 va ser de quasi 300 milions més 100 en infraestructures”

El síndic del PSPV en Les Corts, Manolo Mata, ha assenyalat que la celebració dels cinc grans premis de Fórmula 1 a València ha passat de ser “el somni d’una persona al malson de tot un poble”. Mata ha fet aquestes declaracions el dia que comencen les compareixences en els jutjats, on hui ha declarat Belén Reyero, assessora de Camps, i que ha assegurat que l’ex president era qui donava les ordres sobre la Fórmula1.

“La Fórmula 1 és la història d’una gran estafa col·lectiva””, ha indicat el portaveu dels socialistes en la cambra autonòmica. Així, ha recordat que el “dèficit de la gestió d’aquest esdeveniment és de l’ordre de quasi 300 milions més 100 en infraestructures”.

“Camps volia guanyar unes eleccions prometent un esdeveniment”, ha assenyalat Mata, qui ha afegit que para açò “va enganyar a tothom fent creure que era gratuït”. “Camps va elaborar un pla preconcebut de reunions amb Ecclestone, va encarregar contractes a consultores fora dels mecanismes legals i a més va falsejar la realitat”.

Segons ha explicat el síndic dels socialistes valencians, l’ex president de la Generalitat “va fer creure a tothom que açò era una gran necessitat de la Comunitat Valenciana, però només era una necessitat de Francisco Camps per a mantenir el seu ego”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE