WhatsApp Image 2018 06 20 At 11.12.02
  • El síndic del grup socialista en Els Corts destaca que “el Botànic gaudeix de bona salut” i per això presenten “conjuntament” les propostes de resolució
  • Mata critica el “filibusterismo polític del PP per convertir les 12 propostes de resolució en 1.000 igual que l’any passat”

 

València, 12/09/2018.- El síndic del Grup Socialista en Les Corts, Manolo Mata, ha anunciat que la “resolució estrela” presentada conjuntament pel PSPV i Compromís per al Debat de Política General serà “la reivindicació d’un finançament just per a la Comunitat”. “Ho repetirem una i mil vegades: els socialistes valencians diem el mateix en el 2018 que en el 2015, amb Mariano Rajoy al govern o amb Pedro Sánchez de president”, ha explicat Mata qui ha incidit que l’aspiració del PSPV “és un finançament just, una condonació del deute causat per la infrafinançament i unes inversions per càpita dins de la mitjana estatal”.

El dirigent socialista ha explicat que aquest any, “igual que el passat i l’anterior”, Compromís i PSPV “decidim que les propostes de resolució siguen idèntiques”, entre elles, la petició de “desenvolupar polítiques integradores i en defensa dels drets humans” enfront del “preocupant avanç de l’extrema dreta a Europa” o elaborar el primer Pla Estratègic de Prevenció i Reducció de Residus de la Comunitat. “És evident que el Botànic gaudeix de bona salut i és per això que en aquests requeriments al govern Compromís i PSPV anem conjuntament”, ha expressat.

Així mateix, Mata, igual que la resta de grups parlamentaris, ha criticat el “filibusterisme polític” del PP perquè “ha convertit les 12 propostes de resolució pactades en altres 1.000 propostes igual que l’any passat amb la intenció de bloquejar i desprestigiar el Debat de Política General”. És per això que el síndic ha indicat que tots els grups estan “estudiant votar en contra a totes les propostes del PP”.

DIMISSIÓ CARMEN MONTÓN
En un altre ordre de coses, el sotssecretari general del PSPV s’ha referit a la dimissió de la ministra de Sanitat, Carmen Montón, assegurant que sent “una mescla de pena i orgull”. “És una de les persones que en menys temps més ha fet per la sanitat pública; ha fet un gest de dignitat i generositat que li honra, estem orgullosos d’ella i ens dol”, ha expressat Manolo Mata qui ha afegit que “la resta de líders polítics han de prendre nota d’aquesta dimissió perquè el llistó està molt alt”. Així s’ha referit al president del PP, Pablo Casado, al que ha instat a seguir el mateix camí que l’expresidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE