Manolo Mata
  • El sotssecretari general del PSPV-PSOE valora que, “encara que les enquestes són fotos temporals”, és “molt rellevant que el PSOE siga primera força política a gran distància de la resta”
  • Mata assenyala que les forces polítiques “que advoquen per la igualtat, la reivindicació de drets i el diàleg” són majoria enfront de la lluita PP-Ciutadans “per veure qui és més de dretes”

València, 02/08/2018. – El sotssecretari general del PSPV-PSOE, Manolo Mata, ha valorat aquest dijous l’enquesta feta pública pel CIS en la qual mostra que el PSOE és la primera força política en intenció de vot amb un 29,9% de suports. “Les enquestes demostren que anem en la bona senda i és per això que cal aprofitar el moment per a seguir fent polítiques de progrés encaminades sobretot a combatre la desigualtat, la desocupació i la precarietat”, ha assenyalat.

Mata ha admés que, encara que les enquestes “són fotos temporals i hi ha molts canvis en els successos polítics”, és “molt rellevant que el PSOE torne a ser primera força política segons el CIS per primera vegada des de 2009 i a gran distància de les altres opcions polítiques”. Així mateix, ha indicat que en el panorama nacional, “les forces polítiques que advoquen per la igualtat, la reivindicació de drets, la llibertat i el diàleg” són les que estan aconseguint un major suport per part de la ciutadania front “a l’eix Ciutadans-PP que està molt anquilosada i en una carrera per veure qui és més de dretes“.

Segons el també síndic del PSPV-PSOE en Les Corts, “Espanya és hui després de la moció de censura un país molt millor”, alguna cosa que “recullen les enquestes”. No obstant, ha assenyalat que això “es podria haver aconseguit en 2016 quan va haver-hi qui no va voler recolzar l’opció que proposava Pedro Sánchez i que avui s’està demostrant com la més efectiva per recuperar drets a la ciutadania”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE