Mata Corts

El dirigent socialista recorda que ja han sigut varis els empresaris valencians que voluntàriament han reconegut donacions irregulars al PPCV i ha acusat als populars de ser “un partit corrupte amb un esquema perfectament articulat”

El portaveu socialista en Els Corts, Manolo Mata, ha assenyalat hui, en referència a l’informe de la UCO que acredita el finançament irregular del PP de Barberá, que “la posició del PSOE de no a Rajoy queda totalment reforçada”. “Perquè al final la cúpula d’esta trama corrupta és el president Rajoy i les revelacions conegudes hui no són alienes al que passa a Espanya”, ha advertit Mata.

El dirigent socialita ha posat en valor el treball realitzat des de la UCO de la qual ha destacat “és un òrgan independent que té una qualitat en els seus treballs impressionant i no es pot qüestionar”. Per açò ha assenyalat que este informe “tanca el cercle del que ha sigut l’actitud de Barberá i els seus regidors en tots aquests anys al capdavant del PP”.
Para Mata el “pitufeo” que el PP ha tractat de minimitzar en nombroses ocasions és el que ha revelat “una gran trama de corrupció política i no solament econòmica perquè han anat dopats als procediments electorals”. “El PP és un partit corrupte que té un esquema perfectament articulat perquè hi haja donacions irregulars de contractistes de l’administració, bé a Madrid, a la Comunitat Valenciana o en l’Ajuntament de València” ha denunciat Mata després de recordar que a la Comunitat ja han sigut varis els empresaris que “voluntàriament han comparegut per a reconèixer-ho” i ha animat també perquè “els empresaris de la ciutat de València ho reconeguen perquè el codi penal és molt generós quan algú admet, abans d’haver investigat un procediment judicial, quins batibulls s’han fet”.

Davant els mitjans de comunicació el portaveu socialista ha recordat que en Les Corts també hi ha una comissió d’investigació sobre el cas Imelsa i les seues derivades, entre elles el cas Taula, on es pretenen investigar tots els contractes amb l’Ajuntament de València que siguen sospitoses de qualsevol tipus d’irregularitat.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE