170112 Puig Y Mata
  • El portaveu socialista en Les Corts fa balanç dels dos anys de Govern amb Ximo Puig com a president de la Generalitat i incideix que “estem en un període de renaixement on tots els indicadors econòmics són millors i on solament hi ha motius per a seguir treballant per la senda correcta”

L’única ombra que penja sobre l”Acord del Botànic és el maltractament del Govern de Rajoy a la Comunitat Valenciana. Així de contundent s’ha mostrat el portaveu socialista en Les Corts, Manolo Mata, qui ha fet balanç dels dos anys de govern que se celebren aquest diumenge 11 de juny.

El dirigent socialista ha recordat que “gens és igual que fa dos anys en relació a l’administració valenciana”. “Hi ha hagut un abans i un després i hem passat del que era un règim polític vinculat al PP, de nepotisme, clientelisme i corrupció a una administració de cristall, transparent que resol els problemes heretats, com les ajudes a l’habitatge o l’atur de totes les ajudes a la dependència però sobretot estem davant un govern que ajuda als quals més ho necessiten”, ha puntualitzat Mata.

El dirigent socialista ha aprofitat l’aniversari de la constitució del Parlament Valencià, així com de la signatura de l”Acord del Botànic, – l’11 de juny de 2015- , que va permetre conformar un govern de progrés, per a fer balanç de dos anys de “renaixement” on, tal com ha explicat, “tots els nostres indicadors econòmics superen la mitjana nacional; creixement, exportacions, fins i tot la nostra renda per càpita comença a repuntar”.

Mata ha destacat l’aposta decidida del Consell i del seu president Ximo Puig per la dependència, la sanitat, l’educació, per un urbanisme nou, que està regenerant les nostres platges i les nostres costes, per una agricultura sostenible, en definitiva “per millorar la vida de tots els ciutadans i ciutadanes”. De la mateixa manera ha fet valdre una nova etapa on “el diàleg, el consens i l’acord copen tots i cadascun dels espais de treball”.

“Estem en una realitat totalment diferent on l’única ombra que penja sobre el botànic és el maltractament del Govern d’Espanya”, ha reiterat el dirigent socialista al mateix temps que ha denunciat “la injustícia que suposa que les nostres dotacions econòmiques estiguen molt per sota de la mitjana nacional, que les inversions de l’Estat i del Govern de Rajoy estiguen molt per sota de la mitjana nacional”.

No obstant això, el portaveu socialista ha assenyalat que davant esta situació de “discriminació i injustícia” que la Comunitat Valenciana fa anys suportant pels governs del PP, “el govern del Botànic ens ha fet recuperar l’orgull de ser valencians i de poder reivindicar ‘tots a una veu’ enfront del Govern de Madrid, per a viure en normalitat en igualtat de condicions, apostant pel plurilingüisme, per la sanitat universal, pel dret a un habitatge digne, per una renda d’exclusió social, en definitiva, per ajudar als qui més ens necessiten”.

Per a Mata han sigut dos anys replets de motius per a seguir treballant per la senda correcta, perquè “la de la desvergonya i el saqueig de les arques públiques s’ha acabat”, ha conclòs.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE