Manolo Mata

El diputat socialista demana a Bonig que “deixe de crispar i de dividir a la societat valenciana i reclame al Govern de Rajoy un finançament just, tal com ho està fent el president de la Generalitat, Ximo Puig”.

València, 26/09/2015.- El portaveu socialista en Les Corts, Manolo Mata, ha recordat, davant les declaracions realitzades per la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, que “l’únic model que els valencians i valencianes coneixen perquè és el que el seu partit ha imposat durant 20 anys de govern és el de ‘el PPCV ens roba’”. Amb aquesta afirmació el portaveu socialista li ha instat al fet que “mesure les seues paraules i deixe de burlar-se de tots els valencians i valencianes perquè”, tal com ha afirmat, “en aquesta terra qui durant anys ha estat saquejant les arques dels ciutadans ha sigut el Partit Popular”.

En aquest sentit, ha lamentat que els dirigents del PPCV, entre ells Bonig, tinguen una memòria “tan selectiva i vaga” al mateix temps que li ha assegurat que “els valencians i valencianes no anem a oblidar tan ràpidament els excessos i corrupteles implantades pel PPCV en totes les institucions valencianes”. Per açò, ha incidit que “els socialistes mai direm que Espanya ens roba perquè sabem perfectament que els qui ens han robat han sigut els governants del PP als qui anem a demanar que retornen fins a l’últim euro”.

“Perquè per molt que ells volen fer creu i ratlla, açò no va a ser possible”, ha assenyalat el dirigent socialista. “Cada dia l’actualitat ens mostra els abusos comesos i la política de balafiaments que van dur a terme, com els 30 milions que encara ens costa RTVV malgrat seguir tancada, els 26 milions que la societat Projectes Temàtics va dilapidar en iniciatives que mai s’han finalitzat o els més de 300 milions que acabarem pagant per la Fórmula 1, un esdeveniment que ens anava a eixir gratis”.

Per al diputat socialista declaracions com les d’avui, de la presidenta del PPCV, “evidencien el nivell d’irresponsabilitat, de desvergonyiment i d’impunitat amb el qual encara es dirigeixen als ciutadans i ciutadanes d’aquesta Comunitat a pesar que han perdut la seua confiança”. Per açò li ha instat al fet que “deixe de crispar i de dividir a la societat valenciana i si realment li preocupa el benestar dels ciutadans contribuïsca a millorar-ho i reclame al Govern de Rajoy un finançament just i la fi de la marginació, tal com ho està fent el president de la Generalitat, Ximo Puig”.

Finalment, el diputat socialista li ha instat al fet que “si de debò està tan interessada a buscar titulars i fotos el que deuria fer és donar explicacions polítiques dels molts casos en els quals el PPCV i els seus dirigents estan immersos, alguna cosa que sí interessa i molt als valencians i valencianes”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE