MANOLO MATA

El portaveu socialista acusa al PP de situar-se en el “frentisme perquè volen que se’ls excloga de tots els òrgans”

Mata reitera el compromís de tots els grups perquè quan s’aprove la Llei el PP puga entrar a formar part del Consell “siga qui siga el seu candidat”

València, 26/11/2015. –El portaveu del grup socialista en Les Corts, Manolo Mata, ha assenyalat que el Consell de Transparència que s’ha triat avui en Les Corts “era l’únic possible” i ha recordat que “si el PP vol estar, estarà”. D’aquesta forma el portaveu socialista ha lamentat l’actitud “frentista” del PP ja que, segons ha explicat, “tan sol hi havia un candidat a presidir el consell que era el professor García Macho”.

Així ha reiterat que “va ser el PP qui no va voler tindre un candidat a presidir el Consell perquè no ho va presentar i per tant no s’ha pogut votar perquè si s’haguera fet la votació haguera sigut nul·la al no haver-se postulat amb anterioritat”. Per açò ha acusat al PP de situar-se en el “frentisme perquè volen que se’ls excloga dels òrgans, no volen participar ni en els òrgans ni en cap tipus de resolucions com ja ho van demostrar ahir”, ha puntualitzat.

D’aquesta forma ha reiterat que el compromís de tots els grups és que quan s’aprove la llei es donarà la possibilitat al PP de formar part del consell i per tant es recolzarà al candidat que el PP propose “siga qui siga” perquè, tal com ha assenyalat, “no és un òrgan de control que supervise, controle i castigue, sinó que és un òrgan d’anàlisi de la situació de transparència i de la informació en el marc de l’autonomia valenciana”.

Finalment ha volgut felicitar a tots els membres del Consell i al seu president així com a tots els grups que han fet realitat que aquest nou organisme comence a treballar en la comunitat més condemnada en els tribunals per vulnerar la transparència. “Estem segurs que el Govern que va nàixer en 2015 no tindrà cap condemna per vulnerar la transparència”, ha conclòs.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE