170112 Puig Y Mata 1
  • Manolo Mata mostra la seua alegria pel començament de les emissions televisives de l’ens públic valencià

El vicesecretari general del PSPV-PSOE, Manolo Mata, ha assegurat que “tots estem d’enhorabona” pel començament de les emissions televisives de À Punt. “À Punt serà un èxit perquè és nostre i el nostre ho necessitem”, ha declarat Mata davant la imminent estrena de les emissions televisives de la nova radiotelevisió pública valenciana.

“Una televisió pública és una finestra a la llibertat i a la pluralitat”, ha assenyalat el dirigent socialista, que ha posat l’accent que la televisió pública és “necessària per a mostrar i conèixer les nostres tradicions i la nostra cultura però també per a les produccions audiovisuals, un sector que ha sigut escanyat i perjudicat pel tancament de la nostra televisió pública”.

Així mateix, Mata ha recordat que no ha sigut fàcil recuperar l’ens públic valencià, després de quatre anys i mig des del tancament de RTVV que va executar el PP. “Ha costat més del que haguérem desitjat -ha indicat Mata- però sempre és més difícil reconstruir drets que construir”. El síndic socialista ha insistit que s’ha complit la paraula del govern de Ximo Puig, que es va comprometre a recuperar “un mitjà de comunicació públic, independent, plural i sostenible”.

Recordem que À Punt televisió començarà les seues emissions hui mateix a partir de les 14:30 hores amb el primer dels seus informatius que, després de l’estrena de les seues emissions radiofòniques el passat 11 de desembre, posa en marxa la nova radiotelevisió pública autonòmica.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE