Para Web

273 agrupacions obriran les seues portes durant el diumenge per a celebrar en un nou exercici de democràcia interna les votacions per a l’elecció del futur secretari general del PSPV-PSOE

El candidat Rafa García votarà en l’agrupació de Burjassot a les 10:30 hores i el candidat Ximo Puig ho farà a Morella a les 11:00 hores

Demà diumenge més de 18.200 militants del PSPV-PSOE estan cridats a votar al secretari general del PSPV-PSOE. Tal com el Comitè Nacional dels socialistes valencians va aprovar per unanimitat, el 16 de juliol se celebraran les primàries a la Secretaria General del partit, a les quals Ximo Puig i Rafa García concorren com a candidats. A partir de les 10 del matí comença la jornada de votació que acabarà a les 20 hores. No obstant açò, aquelles agrupacions en les quals s’haja establit horari reduït, les taules estaran habilitades de 10 a 14 hores, o bé, de 16 a 20 hores.

En total s’habilitaran 275 taules electorals repartides en 273 agrupacions de tota la Comunitat Valenciana: 67 a Alacant, 45 Castelló i 161 València. Més de 800 interventors i apoderats de les dues candidatures seran els encarregats de vetlar perquè la jornada transcórrega amb total normalitat i tota la militància puga exercir el seu dret al vot.

A partir de les 20 hores una vegada estiguen tancades les urnes des de la seu dels socialistes valencians en el carrer Blanquerias es donaran els resultats segons es vagen coneixent. A través de la pàgina web http://www.pspvpsoe.net/ s’aniran actualitzant les dades.

L’horari de votació dels candidats a les primàries del PSPV serà:
Rafa García, 10.30 hores agrupació de Burjassot.
C/ Maestro Lope, 6. Burjassot

Ximo Puig, 11 hores agrupació de Morella.
c/ Licitada dels Llavadors,19

El candidat triat en aquestes votacions serà confirmat en el 13 Congrés Nacional que tindrà lloc els dies 28, 29, i 30 de juliol en la localitat alacantina d’Elx.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE