CABAB3E6 11EC 4B50 ACFA 96B9C7FB81B8
  • El secretari d’Organització condemna l’acte vandàlic que ha patit aquesta nit la seu del PSPV-PSOE del carrer Blanqueries
  • Muñoz assenyala que “cap atac o insult impedirà que fem complir la Llei de Memòria Històrica”

València, 08/08/2018.– El PSPV-PSOE ha condemnat els atacs rebuts aquesta nit a la seua seu del carrer Blanqueries que ha amanescut plena d’adhesius contra l’exhumació de les restes del dictador Francisco Franco del Valle dels Caiguts. “Complir amb la Llei de Memòria Històrica i cercar tancar l’etapa negra del franquisme no pot significar rebre atacs i insults en la nostra seu”, ha denunciat el secretari d’Organització, José Muñoz.

“Aquesta nit la nostra seu ha sigut atacada per feixistes; cap coacció ni amenaça evitarà que seguim lluitant per la reparació de la memòria del nostre país”, ha expressat Muñoz. Així, ha indicat que “cap atac o insult impedirà que fem complir la Llei de Memòria Històrica“. De fet, per a Muñoz, l’acte vandàlic mostra la necessitat d’acabar amb actituds que van en contra de la democràcia i la llibertat política i ideològica.

“És una molt mala notícia per a la democràcia que hi haja grups de persones que es dediquen a anar assenyalant les parets dels partits triats per la ciutadania quan una mesura política no els agrada”, ha expressat Muñoz. Per al secretari d’Organització, és “molt greu” que encara hi haja els qui seguisquen reivindicant la figura d’un dictador i que damunt ho facen atacant als partits que compleixen la llei.

“Sembla que alguns senten nostàlgia dels temps en els quals es perseguia al que pensava diferent”, ha asseverat el dirigent socialista al mateix temps que ha reclamat “passar pàgina d’una època fosca i maleïda per a Espanya, la Comunitat i la seua ciutadania” i que un bon pas per a açò és “deixar que la Vall dels Caiguts seguisca sent un mausoleu per a un dictador”. “Viure en democràcia és debatre, dissentir i complir la llei, però no amb amenaces ni insults ni assenyalant les seus amb nocturnitat quan no s’està d’acord”, ha sentenciat.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE