Jose Muñoz Pleno 2
  • El PSPV insisteix que, si en els casos aïllats que investiguen els tribunals hi ha responsabilitats polítiques, s’assumiran “com sempre hem fet”
  • José Muñoz afirma que “el Partit Popular vol deteriorar la vida política pensant que tots són iguals”

El secretari d’organització del PSPV, José Muñoz, ha reiterat que “des del Partit Popular s’està intentant fer creure a la ciutadania alguna cosa que no és veritat, però encara que s’obstinen a generar fantasmes, ja hi ha un acte judicial que diu que no existeix una trama”.

Després de la sentència ferma per a Milagrosa Martínez, per la qual l’exconsellera ha sigut condemnada a nou anys de presó, el dirigent socialista explica que “el PP està nerviós perquè no oblidem que ja tenen a dos expresidents imputats per corrupció i estan davant una setmana en la qual declararan en el jutjat Francisco Camps i els seus col·laboradors pel frau que va suposar la Fórmula 1 per a la Comunitat Valenciana”.

“No som com ells. El Partit Popular vol deteriorar la vida política pensant que tots són iguals”, afirma Muñoz, “però la justícia ja ha deixat clar que no és una trama així que no haurien d’intentar confondre a la societat”.

Així mateix, tal com ja s’ha manifestat en diverses ocasions i així s’ha demostrat, “si hi haguera alguna responsabilitat política en els casos aïllats que investiguen els tribunals, s’assumiran i actuarem en conseqüència com sempre hem fet en el PSPV”, ha conclòs Muñoz.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE