JOSE MUÑOZ

Jose Muñoz denuncia que “cada vegada és més evident que Mariano Rajoy ha sigut el cervell de tota aquesta trama organitzada per a finançar-se il·legalment

El diputat socialista recorda, sobre la detenció d’Alfonso Grau, que “quan ningú donava un duro el PSPV ho va denunciar i vam insistir en la seua imputació en el cas Noos”

València, 22/02/2016. –El diputat socialista en Les Corts, José Muñoz, ha recordat, en referència a les informacions conegudes avui que situen a l’expresident de la Generalitat, Francisco Camps, com el recaptador de la trama del PP a València, que “va ser el PSPV qui fa anys va alertar que no era solament cosa de tres trages i que tot apuntava a un presumpte finançament irregular del PPCV”.

El dirigent socialista ha lamentat que una de les tasques del president de la Generalitat, Francisco Camps, fora la de recaptador. “Es comportava com un simple recaptador encarregat d’aconseguir diners per a les campanyes electorals del PP i per tant per a Mariano Rajoy” ha denunciat Muñoz, després de qualificar de “menyspreable que la màxima institució de tots els valencians i valencianes es dedicara a recaptar diners per al seu partit i Rajoy en lloc de preocupar-se pels valencians i valencianes”.

Per al diputat socialista “cada vegada és més evident que Mariano Rajoy ha sigut el cervell de tota aquesta trama organitzada per a finançar-se il·legalment” i per açò, ha lamentat que “hàgem de seguir aguantant com Rajoy es fa el sorprés per la corrupció que assola al PP, quan ell era coneixedor de tot, perquè era el principal beneficiari”.

Davant aquesta situació el dirigent socialista ha incidit que estem en un moment històric per a decidir què volem”, i ha assenyalat que “és ara quan tenim la possibilitat de canviar la manera de fer política a Espanya”. “No és una qüestió de butaques, de lideratges individuals de partits polítics, hem de veure si els partits d’esquerres, com és el cas Podem, deixen de pensar en individualitats i es posen a pensar que fa falta un canvi en la forma de governar i de fer política”, ha assenyalat.

Per a Muñoz, és evident que el PP és el clar exemple de com no s’han de fer les coses”, per açò ha instat a tots els partit d’esquerres a “estar a l’altura de les circumstàncies i d’una vegada per sempre fem política en majúscules”.

Detenció Alfonso Grau

El diputat socialista també s’ha referit a la detenció del vicealcalde de València, Alfonso Grau, sobre la qual ha recordat que els escàndols de corrupció destapats com el cas Taula, Noos o Ciegsa “no són casos individuals sinó que existeix un cas Partit Popular que engloba tot”. “El fiscal ja ho deia en el seu escrit d’acusació, el PP s’ha comportat com una presumpta banda criminal organitzada, jerarquitzada, amb connexions internacionals i que cobrava comissions entre el 2 i 5 % de diverses administracions”, ha denunciat.

No obstant açò, Muñoz ha afirmat, davant la premsa, que les novetats no sorprenen al PSPV. “Ja ho vam denunciar en el cas Noos, alguna cosa feia mala olor dins de l’Ajuntament”. “Quan ningú donava un duro per nosaltres, vam insistir en la imputació d’Alfonso Grau i al final vam aconseguir que es fera justícia i se li imputara” ha recordat, després d’insistir que “les qüestions apunten més amunt i el rellotge de la imputació de Rita Barberá està comptant, cada vegada queda menys”.

Compareixença Rita Barbera comissió de Coordinació

Preguntat per la premsa per la futura compareixença de la senadora, Rita Barberá, en Les Corts, Muñoz ha instat a l’exalcaldessa a què deixe de “amenaçar” a la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, a través de Whatsapps “amb explicar tot el que sap” i la convida a què “diga què ha passat amb els diners dels valencians durant els últims 24 anys de mal govern del Partit Popular”. En aquest sentit, ha recordat que la cambra de representació és el lloc perquè Barberá done explicacions i que “no valen excuses com que té cita amb la perruqueria o que ja no fa política de seguidismes”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE