JOSE MUÑOZ, CORTS

El diputat socialista assenyala que “a ningú li ha sorprès aquesta imputació perquè ella era el cervell de la trama”

Sobre la “aparició” davant els mitjans de comunicació de Francisco Camps, el diputat socialista incideix que “ja ningú es creu la regeneració del PP quan fins a Camps podria liderar-la”

València, 23/02/2016. -El diputat socialista en Les Corts, Jose Muñoz, ha manifestat, en referència a les últimes informacions que apunten una imminent imputació de la senadora i exalcaldessa de València, Rita Barberá, que “no ha sorprès a ningú ja que era el cervell de la trama” al mateix temps que ha lamentat que “Rajoy siga incapaç de cessar-la perquè ell sap que pels mateixos motius també deuria abandonar el partit”.

Davant aquesta nova situació en la qual Rita Barberá podria passar, en breu, a estar imputada pel jutge, el diputat socialista s’ha preguntat què va a fer el president nacional del Partit Popular. “El mateix que ahir en un mitjà de comunicació apuntava que no es pot fer res sobre aquest tema ara haurà de decidir si permet que una senadora imputada en un presumpte cas de blanqueig de diners romanga ocupant la seua butaca en el Senat”, ha assenyalat Muñoz.

Per al diputat socialista és evident que les declaracions d’ahir de Rajoy ja apunten al fet que “no va a fer res sobre aquest tema” perquè “si Rajoy tira a Rita Barberá el següent a anar-se pels mateixos motius hauria de ser ell”. “No estem parlant de pomes podrides individuals estem parlant que tot l’arbre està podrit des de la seua arrel”, ha puntualitzat.

El dirigent socialista també ha volgut posar en valor en treball realitzat des del grup socialista en l’Ajuntament de València en personar-se en el cas Noos i aconseguir que la recerca asseguera en la banqueta al vicealcade de València, Alfonso Grau. “La imputació d’Alfonso Grau ha sigut clau en les recerques ja que ha permès que diversos membres del PP apunten a Rita Barberá com el centre de la presumpta trama de blanqueig de diners per a finançar il·legalment al PP”.

Aparició de Francisco Camps

El portaveu adjunt del grup socialista en Les Corts també s’ha referit a la “aparició” d’ahir de l’expresident de la Generalitat, Francisco Camps, en roda de premsa i sobre la qual ha assegurat “va deixar atònita a qualsevol persona amb sentit comú”. Per a Muñoz el “espectacle” que ahir va oferir l’expresident de la Generalitat “demostra que la regeneració del PP que tant promulga la seua presidenta, Isabel Bonig, és una farsa ja que va quedar clar que fins al propi Camps la podria liderar”.

En aquesta línia ha insistit que “estem assistint a un PP desnortat que no sap per on camina i la regeneració democràtica del qual que propugnen és una autèntica farsa”. “Que Francisco Camps puga liderar la regeneració política que tant defensa el PP és una autentica vergonya per a qualsevol ciutadà valencià”, ha conclòs.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE