Rosa Peris
  • Rosa Peris demana al Consell Valencià de Col·legis d’Advocats que rectifique les acusacions abocades cap a la Conselleria de Justícia i responga als “interessos reals dels professionals”

La portaveu de Justícia en Les Corts, Rosa Peris, ha destacat l’esforç realitzat des del Consell i des de la Conselleria de Justícia per a millorar les condicions laborals dels advocats i advocades del torn d’ofici. En concret, Peris ha informat que “en només tres anys de govern, el Consell ha incrementat en un 64% el pressupost destinat a aquest col·lectiu”. Segons dades dels Pressupostos de 2018, enguany es destinen més de 33 milions d’euros als professionals de la justícia gratuïta mentre que en 2015, es destinaven 20,4 milions, la qual cosa suposa un increment del 64%.

“Hem millorat de manera notable l’estat de la justícia en aquesta comunitat, augmentant el pressupost, incrementant els barems, millorant la formació dels professionals i mantenint un contacte directe i periòdic amb les institucions col·legials i els professionals del dret”, ha declarat la diputada del PSPV. Per açò, Peris “no entén” el comunicat i les acusacions abocades pel Consell Valencià de Col·legis d’Advocats (CVCA) i els insta, de manera “immediata”, al fet que rectifiquen. “Demanem al Consell Valencià de Col·legis d’Advocats una rectificació del seu comunicat i els preguem veracitat en les seues declaracions i altura de mires per a respondre als interessos reals dels advocats i advocades de la Comunitat Valenciana”, ha subratllat la dirigent socialista.

“No volem que es convertisquen en l’altaveu del Pàg. Ja ens haguera agradat a la resta de partits, en l’època de les retallades i els retards en els pagaments de més d’un any, comptar amb un comunicat com el qual ha publicat el CVCA”, ha conclòs la diputada socialista.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE