Torrevieja

El secretari general del PSPV-PSOE ha denunciat aquest tipus d’actituds i ha mostrat la seua solidaritat amb Rajoy, mentre ha assegurat que “eixe no és el camí, perquè abans de res hem de respectar la convivència”

D’altra banda, Puig ha recordat que “els valencians estem sent maltractats permanentment per part del Govern” i ha assenyalat que “si les inversions rebudes s’hagueren acostat al que ens corresponia s’hagueren pogut crear 30.000 noves ocupacions”

Oriola, 16/12/2015.- El secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat, Ximo Puig, ha condemnat aquesta vesprada l’agressió patida pel candidat del PP i president del Govern, Mariano Rajoy, a Pontevedra i ha destacat que “fora del diàleg no hi ha democràcia”. Per açò, ha denunciat aquest tipus d’actituds i ha mostrat la seua solidaritat amb Rajoy, al mateix temps que ha apuntat que “eixe no és el camí, perquè abans de res la convivència és un valor fonamental que tots hem de respectar”.

D’altra banda, i durant la seua intervenció en l’acte que ha tingut lloc en la localitat d’Oriola, ha assenyalat que “els valencians estem sent maltractats permanentment per part del Govern, alguna cosa que s’ha evidenciat avui quan Montoro ha apuntat que no sap de què ens queixem, quan la realitat és que el finançament que rebem per als nostres serveis públics està molt per sota de la de la resta d’Espanya, tenim 12 punts menys de renda per càpita, i ens queixem que les pensions dels nostres majors reben un 10% menys o que si les inversions rebudes per part del Governo de Rajoy s’hagueren acostat al que ens corresponia s’hagueren pogut crear 30.000 noves ocupacions”.

Així, ha posat l’accent que “ens queixem de la invisibilitat de la Comunitat Valenciana i del maltractament al que se’ns sotmet per part del Govern d’Espanya, que no atén al que és la justícia, l’equitat i la igualtat, que és el que nosaltres perseguim”.

En aquest sentit, el líder dels socialistes valencians ha subratllat que “si tota Espanya necessita un canvi de Govern en el cas de la Comunitat Valenciana és fonamental”, mentre ha remarcat que “avui mateix s’ha tornat a evidenciar que hi ha un menyspreu enorme per part de Rajoy i dels membres del seu Govern, com Montoro, cap als valencians”. De fet, ha retret que el ministre d’Hisenda “vingue en plena campanya electoral a donar el “aguinaldo” als valencians i valencianes” en referència a l’arribada del FLA, al mateix temps que ha destacat que “no hem de donar-li les gràcies, sinó exigir-li que pague el que deu a aquesta Comunitat i als valencians”.

Finalment, ha insistit que “per als valencians és fonamental que hi haja un canvi diumenge que ve i tenir un president a Espanya que pose a aquesta terra en el lloc que mereix”. Per açò, ha instat als ciutadans a votar al PSOE “perquè Pedro Sánchez es convertisca en eixe president”.

Durant el míting, que s’ha celebrat en el Club Nàutic de Torrevella i que ha comptat amb l’assistència d’unes 300 persones, entre les quals es trobaven càrrecs institucionals i orgànics del PSPV-PSOE, així com l’alcalde de la localitat (Els Verds), José Manuel Dolón, també ha intervingut la candidata socialista per la província d’Alacant, Antonia Moreno, que ha destacat que “Pedro Sánchez és un polític decent, i aquest país és un país decent que necessita al capdavant a persones com ell”, mentre ha apuntat que “en el debat es va quedar curt”.

En aquest sentit, ha apuntat que “un polític decent no deixa a ningú en la cuneta, com sí ha fet Mariano Rajoy amb les seues polítiques durant aquests quatre anys”, al mateix temps que ha assenyalat que “no és decent deixar als dependents en la cuneta, ni aconseguir el 50% d’atur juvenil ni que la corrupció ens haja costat milers d’euros”. Per açò, ha subratllat, “cal acabar amb aquest Govern el diumenge i apostar pel PSOE i per Pedro Sánchez”.

Per la seua banda, el cap de llista al Congrés per la província d’Alacant, Julián López, ha recordat que el PP assegura que “les persones que estan condemnades per corrupció no han de ser indultades, però al mateix temps els membres de la seua candidatura estan arreplegant signatures per a demanar l’indult d’alguns”. Al mateix temps, ha destacat que en la llista del PP també està Gerardo Camps, que va ser conseller d’Economia, Hisenda i Ocupació “mentre ficava factures sota els calaixos i les comptabilitzava, igual que no incloïa la despesa sanitària de la Comunitat Valenciana en els comptes”.

En aquest sentit, ha destacat que “ara ens demanen per açò 19 milions d’euros de sanció”, per la qual cosa s’ha preguntat “qui va dissenyar l’arquitectura dels governs del PP que ens han portat tots aquests mals”. Per açò, ha posat l’accent que “enfront d’açò, els socialistes presentem llistes de gent decent, encapçalades per un futur president decent, com ja ho és ací el Govern que presideix Ximo Puig”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE